El CN Mataró Quadis tuteja el campió en un partit vibrant

Només es va cedir després de l'exclusió definitiva d'Andrei Iosep

• Divendres, 23 Desembre 2005 01:00
El CNM Quadis va resistir durant bona part del partit de forma esplèndida davant del líder i actual campió de lliga, al qual va tenir contra les cordes fins que els col·legiats, força durs amb els mataronins, van expulsar per tres exclusions a un dels puntals de l'equip local com és el romanès Andrei Iosep. El partit va ser vibrant i espectacular, amb un ritme frenètic que va fer embogir els espectadors de la Municipal que com sempre van donar suport l'equip de Dorin Costras, tot i jugar-se en dimecres.

Bonca en plenitud de condicions
L'equip mataroní va presentar una cara ben diferent a la que havia tingut a Terrassa després d'haver recuperat Florin Bonca les seves millors condicions físiques i comptant amb l'únic inconvenient de les molèsties que arrossega el porter Jordi Fernàndez, però els barcelonins va sortir molt concentrats i no es van deixar sorprendre al tram inicial com havia passat en algunes de les seves darreres visites a la Municipal i van anar per davant en el primer quart.

A l'inici del segon quart un gol de penal de Bonca va situar el primer empat al marcador amb el 4-4. Els dos equips aprofitaven bé les seves jugades de superioritat i el marcador es va moure alternadament mantenint-se viva l'emoció en tot moment, amb el potencial xutador de Bonca i Iosep per part local contrarestant el d'homes com Molina, Perrone o Ainsworth per part visitant.

Ivan Pérez desequilibrant
Però el jugador que una vegada més va ser el que va desequilibrar l'enfrontament entre el Centre i els cenebistes va ser l'hispano-cubà Ivan Pérez que amb el seu treball a la boia va obrir una mica de forat i a més va provocar nombroses exclusions, fet que també acabaria sent clau quan Andrei Iosep va veure la tercera a mig tercer quart i amb empat a 10 al marcador, deixant l'equip local sense el "seu braç esquerra".

Un penal en contra va acabar de descentrar els locals i els barcelonins ho van aprofitar per clavar un parcial de 0-5 entre el final del tercer quart i l'inici del quart que ja va deixar decidit el matx, en el qual tot l'equip local va rendir a un altíssim nivell.

CN MATARÓ QUADIS 13 - 16 CN BARCELONA

CN MATARÓ-QUADIS: Jordi Fernàndez, Fran Sánchez (1), Víctor Flores (2), Andrei Iosep (3), Balasz Sziranyi, Pei Garcia, Kiku Garcia (1), Florin Bonca (5), Jordi Garcia (1), Cardenal.
CN BARCELONA: Aguilar, Santos, Gutiérrez (1), Kiko Perrone (4), G. Molina (3), Roman, Firpo, Esteller, Ivan Pérez (4), Ainsworth (4), M. Molina, D.Garcia i Estela.
ÀRBITRES: Borrell i Sànchez.
PARCIALS: 3-4, 4-4 descans; 3-4, 3-4.