Les noies del CNM resisteixen fins al darrer quart

CN Mataró 6 - Sant Feliu 10

El Centre Natació Mataró va plantar cara durant els tres primers períodes a l'equip que va dues temporades li va barrar les portes de l'ascens a la Divisió d'Honor a la promoció. En aquesta ocasió l'equip mataroní va jugar els dos primers períodes de forma excel·lent, sobretot en defensa i confiant com sempre en atac amb la lluita de Torner a la boia i la capacitat de xut d'Erika Reyes, fins al punt d'anar dominant sempre al marcador, avantatge que les visitants neutralitzaven cada vegada.

Després del descans les del Baix Llobregat van fer valer la seva superior experiència i al final del tercer quart van agafar dos gols d'avantatge, que Diana Roca va reduir a un 6-7 a l'inici del darrer quart donant encara esperances, que van quedar fulminades en el darrer tram de partit per acabar amb quatre gols d'avantatge que potser són excessius pels mèrits que havia fet l'equip local.

CN MATARÓ QUADIS 6 - 10 SANT FELIU
CN MATARÓ: Noèlia Gómez i Marta Rodríguez porteres, Diana Roca (1), Sabina Segura, Berta Pérez, Fani Casas, Carolina Plaza, Cristina Gras, Elena Padilla, Estela Comella, Míriam Abril (1), Èrika Reyes (3), Gal·la Torner (1).
CN SANT FELIU: Luna, Ventura, Lavernia (1), Díez, Faura, Queralt Ordi (2), Blanco, Meseguer (3), Bernardo (3), Anna Ordi i Martínez (1).
PARCIALS: 3-2, 0-1, 2-4, 1-3.