El CNM Quadis demostra contra el València que té fusta de campió

Extraordinària segona meitat amb exhibició dels romanesos

El CNM Quadis va aconseguir dissabte un triomf increïble, amb remuntada inclosa, contra el València, un equip replet de figures i amb l'exseleccionador estatal Joan Jané a la banqueta. El partit va ser dels que fan afició. Emoció, gols, i al final el públic dempeus aplaudint l'exhibició de waterpolo dels jugadors del conjunt mataroní que van lluitar fins al darrer segon per aconseguir els tres punts i tornar a comandar provisionalment la Divisió d'Honor.

Des del primer minut de partit es va veure que els partits no es guanyen sense suar. Els valencians van començar manant en el marcador sobretot gràcies a l'encert ofensiu de Ramón Díaz i Alberto Hernández, que van saltar a la piscina realment inspirats. El joc del Mataró no destacava per la seva brillantor, però almenys va poder mantenir el marcador igualat i arribar al final del segon quart amb només un gol de desavantatge.

Final de campió
A la segona meitat, i amb el marcador de la piscina espatllat, el Mataró va començar a demostrar la seva qualitat. Els prodigiosos llançaments de Florin Bonca i Andrei Iosep van desfermar l'eufòria a la grada i després d'anar gairebé tot el partit a remolc van permetre jugar el darrer tram de tu a tu amb els valencians.

Va ser llavors quan va sortir a relluir l'excel·lent condició física dels mataronins tant en atac com en defensa. Van arribar els gols decisius dels romanesos i de Jordi Garcia i les parades de Jordi Fernàndez al darrera. Però sobretot es va demostrar que l'equip i l'afició formen una pinya que pot donar encara més alegries.

CN MATARÓ QUADIS 15 - 13 AGUAS DE VALENCIA

CNMATARÓ-QUADIS: Jordi Fernàndez, Fran Sánchez, Víctor Flores (1), Andrei Iosep (5), Balasz Sziranyi (1), Pei Garcia, Kiku Garcia, Florin Bonca (5), Jordi Garcia (3), Cabré, Cardenal, Lloret.
AGUAS DE VALENCIA: Daniel Sulla, Ivan Anhipkin (1), Alberto Hernández (2), Koji Tanaka (1), Valero Tamarit, Pablo Álvarez, Alejandro Herrero, Luis Cruz (3), Ruben Rodríguez, Chava Gómez (2), Funió, Cuneca, Ramón Díaz (4).
PARCIALS: 3-4, 4-4, descans; 5-4, 3-1.

Resultats i classificació de la Divisió d'Honor de Waterpolo