Les campiones són superiors al CNM femení

Els contraatacs del Sabadell sentencien el partit (4-13)

  • Divendres, 02 Desembre 2005 01:00
El Sabadell, actual campió de lliga va demostrar la seva qualitat i on està situat el nivell de l’elit d’aquest esport, i van superar amb claredat, com era d’esperar, les jugadores locals. Les mataronines van intentar oferir una mica de resistència però ben aviat es va veure que les vallesanes, amb jugadores internacionals d’una vàlua impressionant i que volen revalidar el títol, no varen donar cap opció a les jugadores locals, amb contraatacs letals i amb atacs estàtics d’efectivitat molt elevada. El CN Mataró va intentar mantenir l’ordre per tal no perdre pilotes que possibilitessin les contres de l’equip rival, però quan, gràcies a bones circulacions de pilota s’aconseguien clares seleccions de xut, aleshores apareixia la portera vallesana, aturant i propiciant un contraatac precís que solia acabar en gol. Però el partit va servir per obtenir una major experiència, per tal d’intentar, a poc a poc, anar reduint les diferències.

CN MATARÓ EL TOT 4 - 13 CN Sabadell
CN MATARÓ:Noèlia Gómez i Marta Rodríguez porteres, Diana Roca, Sabina Segura, Berta Pérez, Fani Casas, Carolina Plaza, Cristina Gras, Elena Padilla (1), Estela Comella (1), Míriam Abril, Èrika Reyes (2), Gal·la Torner.
CN Sabadell: Casas, Colomer, Pareja (2), Vizcaíno (1), M.López, Santos (2), García (4), Béjar, Balada, Ortiz (2), C.López (2), Camps.
Parcials:1-4, 1-2, 0-3, 2-4