El CNM El Tot només cedeix en el darrer quart davant un potent equip

CN MATARÓ EL TOT 8 - 15 SANT ANDREU

El CN Sant Andreu va venir a Mataró pensant que en tindria prou amb la seva història i la seva experiència a la Divisió d’Honor per emportar-se el triokf davant del novell equip mataroní. A l’hora de la veritat les jugadores locals van jugar al límit de les seves possibilitats i van complicar moltíssim la victòria a l’equip barceloní que només es va poder imposar en el darrer quart.

El CN MATARÓ EL TOT es va aplicar molt en defensa davant d’un equip clarament superior i les visitants es van veure sorpreses. L’equip local va fer valer això i el braç de Erika Reyes, que va estar molt bé en el xut, per mantenir-se a dins del partit amb clares opcions durant el tres primers quarts.

No va ser fins el darrer parcial, que el Sant Andreu, aprofitant l’esforç fet per les mataronines pel fet de mantenir un ritme tan alt de partit, i amb un waterpolo al límit del reglament van imposar-se amb un severíssim parcial final de 0-6, del tot injust i immerescut, vistos els mèrits acumulats pel Centre.

CN MATARÓ EL TOT 8 - 15 SANT ANDREU
CN MATARÓ EL TOT: Noèlia Gomez i Marta Rodríguez porteres, Diana Roca, S, Segura, Berta Pérez, Estefania Casas, Cristina Gras, Carolina Plaza, Elena Padilla, Estela Comella (2), Míriam Abril, Erika Reyes (5), Gal·la Torner (1). , Elena Padilla.
CN SANT ANDREU: Marcos, Fajardo, Esteller, Van Dam (3), Morilla, Sabio (2), Manzano (2), Lanau (1), López, Mulero (7), Campos, Fernàndez i Hernàndez.
PARCIALS: 3-2, 3-5, 2-2, 0-6.

Resultats i classificació de la Divisió d'Honor Femenina de Waterpolo