Vicenç Tarrés: “L'equip masculí és el mirall que tenim”

Parlem amb Vicenç Tarrés, tècnic del CN Mataró ‘El Tot’

Com prova l’aventura a Divisió d’Honor? De moment molt bé, debutar i guanyar a fora el primer partit davant el Rubí on les coses han sortit, està prou bé. Ens sentim tots molt identificats amb aquest projecte i tenim ganes de treure-ho endavant.

Han canviat molt les coses amb l’ascens? Més o menys tot segueix igual, a excepció de les sessions d’entrenament que s’han intensificat i són més llargues degut a que la intensitat de joc a la categoria és diferent també; a més tenim dos baixes, una temporal i una definitiva, cosa que també influeix a l’hora de plantejar els entrenaments. Hem mantingut la mateixa plantilla, sóc dels entrenadors que creuen que si un equip ha funcionat i ha aconseguit una fita s’ha de mantenir.

Quin objectiu s’ha marcat el club per a aquesta nova etapa? Aquesta temporada només podem aspirar a mantenir la categoria en lluita amb el Rubí i el Concepción i intentarem donar la sorpresa davant el Sant Feliu o La Latina. Els altres cinc equips són inabastables. El primer es mantenir-nos i adaptar-nos a la categoria.

Creieu que es pot anar igualant en quan a protagonisme a l'equip masculí? L’equip masculí és el mirall que tenim. El Quadis porta molts anys a Divisió d’Honor i els primers van ser durs, vam passar per la mateixa etapa d’aprenentatge quan jo era jugador i ara són un dels equips punters. Ens costarà però ja s’està treballant la base i estan sortint jugadores.

Creus que Mataró pot ser considerada la tercera ciutat del waterpolo a nivell estatal? Crec que sí, hi han pocs equips que tinguin el masculí i el femení a la màxima divisió i a nivell base estem recollint els seus fruits i des de fora ja ens miren d’una altra manera.