El CNM Quadis goleja i es col·loca líder

L’equip local va controlar sempre el partit

El CN Mataró Quadis va guanyar de forma clara davant un rival que sempre solia complicar les coses aquí a Mataró i amb aquest contundent triomf s’ha col·locat líder de la Divisió d’Honor per golaverage.

L’equip de Dorin Costras va sortir molt motivat i als 22 segons Florin Bonca ja havia marcat el primer gol en un contraatac després d’una bona aturada de Jordi Fernàndez. El porter local va mantenir un alt nivell durant tot el primer quart al darrera d’una defensa que no va donar cap facilitat al atac visitant. A l’altra banda l’hongarès Sziranyi lluitava de valent a la boia i al costat de diverses faltes d’atac va treure moltes exclusions que van ser molt ben aprofitades per l’equip de Dorin Costras i el primer quart es va tancar amb una esplèndida vaselina de Iosep que va posar el 5-2 al marcador. El segon quart va ser més igualat, però el potent braç de Florin Bonca va permetre l’equip local augmentar una mica més l’avantatge.

Els nervis condemnen els andreuencs
Després del descans els visitants van reduir la diferència a tres gols, però l’equip local va continuar treballant molt bé, ficant pilotes a la boia i obtenint jugades d’home de més que van ser molt ben aprofitades sobretot per la banda esquerra de l’atac i amb combinacions amb la boia, on Pei Garcia, Fran Sànchez, Sziranyi i Kiku Garcia es van folrar de fer gols, aprofitant que ja que la defensa rival vigilava sobretot Iosep, Jordi Garcia i Bonca.

Els nervis van anar apoderant-se de l’equip andreuenc, que va patir dues expulsions amb canvi, i poc a poc l’equip local, jugant a plaer va anar augmentant la diferència al marcador que va arribar a ser de nou gols (19-10) després d’un parcial de 5-0, que va fer embogir l’entregat públic que omplia les grades de la piscina municipal i que va empentar l’equip amb el seu suport.

CN MATARÓ QUADIS 20 - 12 Sant Andreu
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Adso Fernàndez, Francesc Sànchez (2), Víctor Flores, Andrei Iosep (3), Balasz Sziranyi (2), Pei Garcia (3), Kiku Garcia (3), Florin Bonca (6), Jordi Garcia (1), Cabré, Pau Cardenal, Mario Lloret (ps).
CN SANT ANDREU: López, Martínez (1), Kramer (2), Alvarez (3), D.Hernàndez (1), Esforzado, Herrero, Abarca (2), Arévalo (1), Garcia (2), Sentís i Rodríguez (ps).
ÀRBITRES: Fernàndez i Coloma.
PARCIALS: 5-2, 4-3; 5-3, 6-4.