El CNM Quadis comença bé a Saragossa

El conjunt de Dorin Costras va patir però va imposar-se 8 a 10

El CN Mataró Quadis tenia una complicada prova de foc a Saragossa per encetar el campionat de lliga, però se’n va saber sortir patint el que tocava patir. No en va, el conjunt aragonès té jugadors tan contrastats com el porter internacional Angel Andreo que al llarg del partit va demostrar la seva qualitat, però no va poder evitar la victòria del conjunt mataroní per 8-10.

Des del primer moment es va veure que el partit no seria senzill, ja que la defensa local i la porteria es van mostrar molt forts i els xuts llunyans no aconseguien entrar a la xarxa del Plaza. Però el Mataró té recursos, i en aquest cas el poder ofensiu del jove boia hongarès Balasz Sziranyi va servir per anar mantenint el partit igualat al descans amb un curt marcador d’empat a 3 gols.

Final intens
A la represa semblava que eren els locals els que podien marxar al marcador gràcies a l’encert en el llançament exterior de Marc Barahona, però els de Costras no es van deixar intimidar i van seguir mantenint els parcials igualats deixant-ho tot per decidir en el quart i definitiu període.

Va ser llavors quan es va veure la veritable ambició i poder físic dels mataronins. Un equip que vol estar a dalt de la classificació, i que no pot deixar escapar punts en piscines com la de Saragossa. Com ja és sabut, aquesta temporada els partits són més llargs, i aprofitant aquest factor els mataronins van aconseguir mantenir la intensitat, al contrari que els locals que van veure com els seus dos millors jugadors (Andreo i Barahona) havien de deixar el partit per problemes musculars. A falta de pocs minuts sentenciar gràcies a un bonic gol de contraatac de Sziranyi que feia pujar el 7-9 al marcador, la mateixa diferència que va registrar el marcador final (8-10).

PLAZA ZARAGOZA: Andreo, Pablo Aguilar, Martin Kerstezs, Martínez, Blasco, Álvaro García, Marc Barahona (4), Ignacio Fernández (2), Juraj Sakac, Filipovic, Alejandro López (1), Ramon Garriga (1), Buisan.
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Francesc Sànchez, Víctor Flores (1), Andrei Iosep (1), Balasz Sziranyi (3), Pei Garcia, Kiku Garcia (1), Florin Bonca (3), Jordi Garcia (1), Cabré, Pau Cardenal, Marc Garcia.