Jordi Garcia: “Ens podem colar a la final de Lliga o Copa del Rei”

Parlem amb Jordi Garcia, capità del CN Mataró Quadis

Com afronta la plantilla el debut a la lliga? Estem millor que l’any passat. Hem perdut l’Urbano, en Gonzàlez i en Salvatierra però a canvi hem guanyat un júnior del 88 que jugarà més del que ho feien aquests tres. Hem fet un canvi de tres per un en el qual sortim guanyant i en canvi hi ha equips que estan pitjor que l’any passat.

Veniu de quedar segons a la lliga catalana i eliminats de copa LEN, l’estat d’ànim de l’equip com està? En Dorin tenia por que ens afectés l’eliminació de la LEN. Ens va sortir malament i no sabia com reaccionaria l’equip però, havent descansat dos dies seguits després de tres setmanes sense descans, torno a veure l’equip molt bé.

Comparant amb anys endarrera, veus l’equip igual o millor? Tenim més potencial. Els joves acumulen experiència, els estrangers estan en molt bon estat i entre la selecció i la Universíada d’en Jordi Fernandez i jo, tothom ha fet un pas endavant. Estem realment millor.

Costras ens deia que creia que l’equip podria superar-se i arribar a la final de lliga. Ho creieu? Hi crec de sobres en colar-nos a la final de lliga o de Copa del Rei. Ens hem d’anar superant, a la LEN no, a la Lliga Catalana sí i a veure què passa amb la Copa i la Lliga. Barceloneta i Sabadell estan molt forts però quedant tercers de la lliga regular, i segons quin encreuament, podem aspirar-hi.

Les novetats en el reglament us van bé o malament? Ens va bé. Amb l’equip que tenim ens hem adaptat bé a la major intensitat.

Com a capità, que diries a l’afició? Que l’equip no funciona sol. Igual que un jugador necessita un altre, l’equip necessita l’afició per estar on hem estat i arribar més lluny encara.