Alemanys i italians tallen el camí europeu del CN Mataró Quadis

Els de Dorin Costras van guanyar només un dels tres partits de la Segona Fase de la Copa LEN

El somni europeu del CN Mataró Quadis va quedar truncat abans que la temporada passada, ja que els homes de Dorin Costras no van poder superar la 2a fase disputada a la piscina del Sorrall de Mataró. El primer dia el Quadis no va tenir problemes per derrotar l’Heybieliada (17-11), però va ser l’única victòria mataronina del cap de setmana. Els alemanys del Duisburg (1-0-14) i els italians del Brescia (9-16) van desplegar tot el seu potencial i van deixar fora d’Europa al Mataró.

Divendres: CN MATARÓ- Heybeliada 17-11
El CN Mataró Quadis, com s’esperava, va superar sense cap problema l’equip turc en el primer compromís de la segona fase de la Copa LEN que es va disputar el divendres dia 22 a la piscina del Sorrall. De tota manera a la primera part els turcs van mantenir-se en el partit gràcies al seu bon aprofitament de les jugades d’home de més i fins i tot es van posar a un sol gol a l’inici del segon quart. Però aleshores va començar a funcionar millor la defensa local i en atac Iosep amb el seu potent braç esquerra i Szirnayi treballant de valent i agafant la posició a la boia van començar a obrir un forta important que s’ampliaria fins a un 14-7 a poc d’acabar el tercer quart, deixant-ho tot absolutament decidit.

En l’altre partit de la primera jornada el Brescia es va desfer sense problemes per 16-6 del Duisburg alemany.

CN MATARÓ: Jordi Fernàndez, Iosep (6), Sziranyi (6), Pei Garcia, Kiku Garcia, Bonca (4), Jordi Garcia, Adso Fernàndez, Sànchez, Flores, Cabré, Cardenal i Lloret (ps).
Heybeliada: Skursky, Sonmez (1), Yalkin (3), Erden, Kolesnikov (1), Goziuk (1), Soslovsky (3), Esin, Jznielem (1), Galsik, Turkkan (1), Enervik i Turel.
Parcials: 6-4, 4-2, 4-1, 3-4.

Dissabte: CN MATARÓ- Duisburg 10-14
L’equip alemany del Duisburg va sorprendre totalment l’equip del CN Mataró que va semblar no trobar-se còmode a la piscina del Sorrall i va caure en el partit decisiu d’aquesta fase. I això que l’inici del partit va ser perfecte i els mataronins dominaven per 3-1. Però ben aviat es va veure que l’equip alemany havia estudiat molt bé l’equip local el dia anterior i va saber controlar els seus estrangers que van veure limitada la seva capacitat golejadora. Sziranyi no va poder moure’s amb la comoditat del dia anterior, i tot el que va poder fer es forçar exclusions que no van ser massa ben aprofitades pels seus companys en les jugades d’home de més.

Els alemanys van capgirar el marcador amb un 3-4 i després al tercer quart es van posar dos gols per damunt (5-7) començant a posar nerviosos els jugadors locals que no veien amb facilitat la porteria alemanya. El darrer quart va ser de bogeria, però amb els alemanys molt més forts mentalment i aprofitant la desesperació mataronina per continuar obrint forat al marcador, que al final els va ser clarament favorable.

A l’altre partit de la jornada el Brescia va guanyar per 20-7 l’Heybeliada i només es podia esperar un miracle en el darrer partit.

CN MATARÓ: Jordi Fernàndez, Iosep (2), Sziranyi (1), Pei Garcia (1), Kiku Garcia, Bonca (1), Jordi Garcia (2), Adso Fernàndez, Sànchez (2), Flores (1), Cabré, Cardenal i Lloret (ps).
DUISBURG: Fischer, Worm (1), Debski (3), Krevemand (4), Tim Fockle (1), Kapsa, Schmidt (2), Tom Fockle, Grade, Junker, Purschke, Dalberg (1), Diakon (2).
Parcials: 3-2, 1-2, 2-3, 4-7.

Diumenge: CN MATARÓ - Brescia 9-16
El Mataró va topar en el darrer partit amb el potencial del Brescia, que va acabar passant per sobre dels mataronins. El partit va començar amb esperança (2-0 inicial) però a poc a poc els italians, que havien guanyat amb autoritat els altres dos partits, van començar a igualar les coses. Però la clau va ser en el tercer quart, quan el Brescia va prémer l’accelerador i va marxar amb un impossible 5-11 que ja va fer impossible qualsevol intent de remuntada dels mataronins.

CN MATARÓ: Jordi Fernàndez, Sánchez, Iosep (4), Sziranyi, Kiku Garcia, Bonca (1), Jordi Garcia (2), Albert Fernàndez, Flores (1), Pei Garcia (1), Cabré, Cardenal i Lloret.
BRESCIA: Castellami, Van der Meer (2), Calcaterra, Foilesti (1), Binchi (2), Barac (2), G.Fiorentini (5), Vicevic, Vittorioso (3), D.Fiorentini, Ciric, Gerimi i Ribic (1).
PARCIALS: 2-2, 2-4; 4-7 i 1-3.