El Sorrall rep la segona fase de la Copa LEN de waterpolo

El CN Mataró busca un dels dos llocs que qualifiquen per vuitens de final

El CN Mataró Quadis va superar fa unes setmanes la primera ronda de la Copa LEN en la seva tercera participació en aquesta competició europea, i aquest cap de setmana organitza la segona fase a la piscina coberta del Sorrall, que per segon any consecutiu rep aquesta competició.

Recordem que la temporada passada l’equip de Dorin Costras va superar aquesta segona ronda, derrotant l’equip holandès del Polar Bears per 13-9 i perdre davant del Sinter Kazan rus per 6-7, ja que es classificaven dos equips. Després en vuitens de final es va caure davant del Panonios grec. Ara el CN Mataró Quadis rep el Brescia (Itàlia), el Duisburg (Alemanya) i l’Heybeliada (Turquia). El millor dels tres és l’equip italià que té dues Copes LEN i una Lliga Italiana a les seves vitrines i que compta amb jugadors destacats com Calcaterra i l’holandès Van der Meer.

Radiografia als rivals del Mataró
L’equip turc de l’Heybeliada ja va venir a Mataró, ara fa dues temporades, amb 16-3 favorable al CN Mataró, i també va ser rival dels mataronins la passada temporada a la primera ronda a Aix-les Bains, amb 12-6 favorable al Centre. Ha arribat a aquesta segona ronda en ser eliminat de la segona ronda de l’Euro League disputada a Atenes en caure davant del Cannstat (Alemanya) per 10-17, del Nàpols (Itàlia) per 9-17 i de l’Etnikos del Pireo (Grècia) per 3-19. Anteriorment havia superat la primera ronda disputada a Istambul en quedar segon de grup per darrere del Szegedi (Hongria) i superant Montpelier (França), Strakovice (Txèquia) i Zian Hague (Holanda).

L’equip alemany del Duisburg ve de caure a la primera ronda de l’Euro League en fase celebrada a la localitat alemanya després de perdre davant del Kotor (Sèrbia) per 7-11 i de l’Etnikos Pireo (Grècia) per 11-12, cosa que va fer insuficient les seves victòries davant de Mariunpol (Ucraïna) per 13-9 i del Schafausen (Suïssa) per 14-4.

L’equip italià del Brescia igual que el CN Mataró va participar directament a la Copa LEN ja que va quedar a la seva lliga estatal per darrere del Pro Recco de Camogli i del Nàpols. Van celebrar la fase a la seva piscina i van obtenir el primer lloc del grup superant l’Eger hongarès (15-10), el Zagreb croat (11-7), el Patras grec (15-4), el Taverny francès (19-7), el Bristol britànic (18-5) i l’Innsbruck austriac (21-1).

Tres partits en tres dies
Avui divendres comença la competició, i el CN Mataró juga contra l’equip turc. Dissabte a la tarda ho farà contra l’equip alemany del Duisburg en un partit que pot ser decisiu per passar a vuitens de final i demà diumenge al matí tancarà enfrontant-se al Brescia italià, en un matx que pot ser d’altíssim nivell.

HORARIS 2a Ronda Copa LEN a Mataró

Del DIVENDRES 21 al DIUMENGE 23, a la Piscina del SORRAL

DIVENDRES 21
A LES 19:30: SYSTEMA POMPEA BRESCIA (ITA) – ASC DUISBURG (GER)
A LES 21:00: CENTRE NATACIÓ MATARÓ QUADIS – HEYBELIADA ISTANBUL (TUR)

DISSABTE 22
A LES 18:30: HEYBELIADA ISTANBUL (TUR) – SYSTEMA POMPEA BRESCIA (ITA) 
A LES 20:00: CENTRE NATACIÓ MATARÓ QUADIS – ASC DUISBURG (GER)
 
DIUMENGE 23
A LES 11:30: ASC DUISBURG (GER) – HEYBELIADA ISTANBUL (TUR)
A LA 13:00: CENTRE NATACIÓ MATARÓ QUADIS – SYSTEM POMPEA BRESCIA (ITA)

Notícia relacionada:
El Mataró Quadis es classifica per a la següent ronda de la Copa LEN