El CN Mataró, golejada i a la final del Campionat de Catalunya

Els maresmencs es van desfer del Montjuïc (6-20) i es jugaran el títol amb el Sabadell

El CN Mataró Quadis va aconseguir ahir el passi a la final del Campionat de Catalunya gracies a una contundent victòria davant el CN Montjuïc (6-20). Els del Maresme van exercir de favorits i no van donar cap marge per a la sorpresa. Els de Dorin Costras es jugaran ara el títol davant el CN Sabadell.

En el partit d’ahir, l’últim de la lligueta de classificació en el grup A, el Mataró es va desfer sense problemes d’un equip d’inferior categoria que es va veure superat i no va tenir cap oportunitat d’entrar en el partit. Les diferències ja eren considerables en el descans amb una avantatge de 9-1 per als visitants. A la represa, el joc d’atac va adquirir encara més importància i dos jugadors van ser els protagonistes, Andrei i Bonca, que van sumar entre els dos, deu gols. Al final 6 a 20, golejada i a esperar el CN Sabadell en el que serà una gran final.

CN Montjuïc 6 - 20 CN MATARÓ QUADIS

CN Montjuïc: S.Navarro, R.Navarro, X.Mármol, J.Hidalgo (1), D.Pajuelo, A.Camaño, E.Sanz, Ó.Álvarez (2), R.Mármol (2), M.Brugolas (1) i S.González.
CN MATARÓ: Jordi Fernández, Albert Fernández (2), Pau Bach (1), Víctor Flores (2), Andrei Iosep (6), Balasjz Szirany (3), Pei Garcia, D. Diaz, Florin Bonca (4), Jordi Garcia (1), Pau Cardenal, Cabré (1), M. Garcia.
Parcials: 1-5; 0-4; 2-5; 3-6.