Dorin Costras: “Varis dels nostres jugadors poden ser internacionals”

Parlem amb l'entrenador del primer equip del CN Mataró Quadis de waterpolo

Fins on voleu arribar en la Copa LEN?
La LEN l’encarem com a preparació per a la lliga però també li donem importància per ser de caràcter internacional.

Aquest caràcter la fa més atractiva per a l’afició?
El fet de ser el tercer cop que organitzem una fase de la LEN a casa pot motivar encara més una afició que desitja veure el Mataró en competició continental. La Copa té tot l’interès de la ciutat i un dels nostres objectius és captar més seguidors a través d’ella.

De cara a la lliga, es podrà superar el llistó de les semifinals?
Portem anys intentant-ho però la lliga té un nivell altíssim i els vuit primers es regeixen per la igualtat. No m’atreveixo a dir si quedarem segons o si guanyarem la lliga ja que els resultats dependran sobretot de la mentalitat. Ens estem preparant fort i, el que és més important, estem preparant jugadors que no tenien gaire responsabilitat perquè puguin ser importants.

A banda de Garcia i Flores, creus que hi ha més jugadors que podrien ser internacionals?
Sí, sincerament. El seleccionador va dir que les portes eren obertes, la selecció està canviant i de Mataró més d’un hi pot arribar. Depèn de la motivació i ambició de cadascun i Mataró no és el millor lloc per treballar però amb il·lusió hi haurà opcions. He parlat amb alguns jugadors perquè perfeccionin les seves qualitats perquè n’hi ha varis que poden ser internacionals.

Com encareu la lliga catalana?
És una competició que no té la consistència que m’agradaria però serveix per preparar la lliga i arribar amb un bon punt. Estem en el bon camí i d’aquí a 15 dies estarem òptims.