El Mataró Quadis encarrila la cassificació cap a la següent fase de la Copa LEN

Els del Maresme es van desfer de l’equip local i van aconseguir la seva tercera victòria consecutiva

  • Divendres, 30 Setembre 2005 02:00
El CN Mataró Quadis, que es troba a Sèrbia disputant la 1a fase de la Copa LEN, va aconseguir ahir la tercera victòria consecutiva i encarrila d’aquesta manera la seva classificació per a la següent fase. Els de Dorin Costras es van desfer aquesta vegada de l’equip amfitrió, el Vojvodina Novi Sad (6-8). L’equip del Maresme s’havia desfet prèviament del Yuzme Istambul per un contundent 16 a 3.

En el primer assaig seriós de la temporada els mataronins van realitzar un partit molt complet davant d’un dels rivals més durs d’un grup sense gaire nivell, malgrat el ferri marcatge al que van ser sotmesos els dos referents en atac del Quadis, Iosep i Bonca. El primer, que sumava vuit gols en dos partits, no va poder anotar i Bonca només ho va poder fer de penal. Un dels artífexs de la victòria va ser el capità, Jordi Garcia, que va marcar quatre gols. El bon partit en defensa del CN Mataró va ser una de les claus del bon resultat, juntament amb una gran actuació del porter Jordi Fernández.

Dos partits en un dia
Així doncs, el primer partit complicat de la temporada i la primera victòria important, tot i ser el segon partit del dia. En el encontre precedent els de Costras es van desfer sense problemes del Yuzme Istambul en un partit sense història.

MATARÓ QUADIS - YUZME ISTAMBUL 16-3
CN MATARÓ QUADIS:
Jordi Fernàndez, A. Fernàndez, Sànchez, Flores (1), Iosep (3), Sziranyi (2), Pei Garcia (2), Kiku Garcia (1), Bonca (3), Jordi Garcia (2), Cabré, Cardenal (1) i Lloret.
PARCIALS: 5-2, 4-0; 2-0 i 5-1.

MATARÓ QUADIS - VOJVODINA 8-6
CN MATARÓ QUADIS:
Jordi Fernàndez, A. Fernàndez, Sànchez, Flores (2), Iosep, Sziranyi, Pei Garcia, Kiku Garcia (1), Bonca (1), Jordi Garcia (4), Cabré, Cardenal i Lloret.
PARCIALS: 2-3, 2-0; 3-2 i 1-1.