L'equip cadet del CN Mataró de Waterpolo obté el quart lloc Estatal

Un nou èxit de la productiva pedrera del club

L’equip cadet del CN Mataró va obtenir el quart lloc al Campionat d’Espanya de categoria cadet celebrat a Madrid, a les instal·lacions del CN Moscardó, i en el qual van poder participar pel fet d’haver obtingut el quart lloc al Campionat de Catalunya.

A la fase prèvia l’equip mataroní va superar el CN Sevilla per 14-11, després va perdre davant del Barceloneta per 3-8, per acabar aquesta primera ronda amb una gran victòria sobre el campió català, el CN Terrassa, per 9-4, que va donar esperances de lluitar per tot. A les semifinals es va caure davant del Mediterrani, que acabaria sent el campió, per 3-5 i posteriorment en el matx pel tercer i quart lloc, l’Atlètic Barceloneta va privar de pujar al podi en guanyar per un mínim 6-7.

Els components de l'equip
Integren l’equip cadet del CN Mataró: Mario Lloret, Joan Garcia, Jaume Granada, Marc Letosa, Xavier Hilario, Bernat Pascual, Pau Schnizler, Pau Bach, Àlex Codina, David Díaz, Víctor Cervetto, Marc Rodríguez, Àlex Pagès, Armando Erenas i Adrià Graupera, amb Ernest Gil i Pep Serra com a entrenadors.