El CN Mataró 'El Tot' a un pas de la Divisió d'Honor femenina

Les noies entrenades per VIcenç Tarrés viatgen a Saragossa amb sis gols de marge

L’equip femení del CN Mataró “El Tot” va donar un pas molt important per assolir el somni de pujar a la Divisió d’Honor estatal derrotant per cinc gols de marge en el partit d’anada de la promoció jugat l’equip de l’Escuela WP Zaragoza. I aniran a Saragossa amb moltes possibilitats d’assolir l’ascens.

L’equip saragossà va demostrar l’experiència adquirida en una temporada de jugar entre els grans i va mantenir-se per davant o amb igualtat durant els tres primers quarts, però es va veure superat totalment en el darrer període per un equip que va jugar catapultat pels ànims de 300 afeccionats que van presenciar el matx.

Immens darrer quart
En els primers quarts va costar aprofitar les jugades de superioritat, però poc a poc les mataronines van anar encertant en aquest aspecte sobretot per part de Gal·la Torner i Erika Reyes, màximes golejadores del partit, i en el darrer quart van passar per sobre de la defensa visitant.

CN Mataró “El Tot”: Gómez, Roca (1), Quesada, Pérez, Casas, Casals, Garcia, Padilla, Comella (2), Abril, Reyes (5), Torner (3) i Rodríguez.
Parcials: 2-2, 1-2, 2-1, 6-1.