El CN Mataró s'emporta el primer assalt de quarts als penals (13-15)

Els de Dorin Costras van suar de valent per emportar-se la victòria de la piscina de l'Aguas de València

El primer assalt dels quarts de final del “play-off” va ser per el CN Mataró Quadis que va derrotar l’Aguas de Valencia a la capital valenciana, en un ambient molt carregat, amb 400 espectadors, i en un partit emocionantíssim decidit els penals.

Tot el partit va tenir la tònica d’igualtat que ja havia tingut el darrer partit de lliga jugat allà i que havia acabat en empat a 10, però els mataronins amb una gran defensa van superar les adversitats (15 exclusions en contra per 8 a favor) i van arribar a un 6-8 a falta de menys de dos minuts. No va ser suficient i els locals van igualar a poc del final.

Els romanesos marquen la diferència
A la pròrroga van ser els valencians els que van començar dominant, però va sorgir la qualitat dels romanesos del CN Mataró per tornar a igualar el matx. En els penals els nostres estigueren totalment encertats i una aturada de Jordi Fernàndez en el tercer va decidir el partit.

Ara toca rematar la feina aquest cap de setmana a casa...

Aguas València: Sullà, Nizny (2), Hernàndez (1), Tanaka (2), Riera, Tamarit, Cruz (1), Alvarez, Rodríguez (1), Gómez (2), Ayas, Cuenca, Díaz (1).
CN Mataró: Jordi Fernàndez porter, Salvatierra, Flores, Iosep (4), Sziranyi, Pey Garcia (2), Kiku Garcia, Bonca (3), Jordi Garcia, Cabré, Cardenal (1) i Ruben (p.s.).
Àrbitres: Suàrez i Jaumandreu.
Parcials: 1-1, 2-1, 1-2, 4-4, final del partit, 2-1 (1a part pròrroga), 0-1 (2a part pròrroga), 3-5 (penals).