El Quadis guanya a Pamplona i acaba quart la lliga regular (7-11)

El CN Mataró no va tenir problemes per superar el cuer de la Divisió d'honor

El Centre Natació Mataró va aconseguir la quarta plaça de la Divisió d’Honor, repetint l’èxit de la temporada anterior, guanyant a Pamplona, davant d’un equip que es jugava les seves possibilitats d’eludir el descens directe i deixar-lo en mans del Canoe madrileny.

Però l’equip de Dorin Costras no va donar cap mena d’opció als navarresos per tal que poguessin somiar amb la victòria. Des del primer moment la defensa mataronina, controlant bé a Biart el perill principal del rival, i el porter Jordi Fernàndez van estar gairebé infranquejables i amb un parcial de 1-4 al primer quart, resolent bé les jugades de superioritat, ja es va obrir un forat ample al marcador, que s’ampliaria fins el 2-6 del descans i el 3-9 del final del tercer quart.

Els locals maquillen el resultat al final
Ja amb tot decidit i amb els jugadors certament relaxats, el tècnic mataroní va fer jugar tota la seva banqueta i els locals van poder maquillar una mica el resultat advers, del que era, almenys de moment, el seu darrer partit a la màxima categoria estatal.

I per al CN Mataró ara ja toca pensar en el “play-off” que començarà el proper dia 27 d’abril a València.

Larraina Pamplona: Subota, Castells (1), Larrea, Arriazu, J.Zabalza, Reta (1), M.Artola (1), J. Artola (1), Yuri Biart (2), Zupanovic, I.Zabalza i Garriga (1).
CN Mataró: Jordi Fernàndez porter, Salvatierra, Flores (2), Iosep (3), Sziranyi (1), Pey Garcia (1), Kiku Garcia, Bonca (1), Jordi Garcia (1), Cabré (1), Cardenal (1) i Ruben (p.s.).
Parcials: 1-4, 1-2, 1-3, 4-2.