El CNM Quadis supera el Martiánez amb un Jordi Fernàndez molt inspirat (9-6)

Els del Centre es mantenen ferms a la quarta posició de la Lliga

El Centre Natació Mataró, en horari poc habitual de diumenge, va superar amb certa comoditat un dels rivals directes, com és l’equip canari del Martiànez. Els jugadors mataronins van sortir molt concentrats, amb una defensa molt pressionant i amb un inspirat Jordi Fernàndez a la porteria. A l’atac dos gols de Bonca i un de Iosep van posar un clar 3-0 al final del primer quart.

La mateixa tònica es va mantenir al segon quart amb un Jordi Fernàndez convertit en la figura del partit. I tot i que Carles Sanz va marcar el primer gol canari, Bonca i Flores van augmentar la diferència fins als quatre gols al descans.

Els canaris no es rendeixen
Després del 5-2, un golàs de Flores per tot l’escaire quan s’acabava el temps de possessió va restablir la diferència posant el 6-2 i Iosep ho va fer després posant el 7-3, contrarestant una vaselina sensacional de Sanz. Però el relaxament va fer que al tram final d’aquest tercer quart els visitants reduïssin la diferència i entressin novament al partit amb el 7-5.

A l’inici del darrer quart un contratac finalitzat per Flores va situar el 8-5 i després una sèrie de bones defenses locals van impedir que el Martiànez es tornés a apropar. Tot i això, Sanz va marcar el 8-6 i encara amb aquest marcador Jordi Fernàndez va fer una aturada providencial en un contratac de Carpeño, que hauria pogut posar la por al cos dels locals. Ja en el darrer minut Jordi Garcia, que no havia tingut sort en els seus llançaments va marcar el golet de la tranquil·litat.

CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Salvatierra, Urbano, Flores (3), Iosep (2), Sziranyi, Pei Garcia, Kiku Garcia, Bonca (3), Jordi Garcia (1), Cabré, Cardenal i Rubén Gonzàlez (ps).
ÀRBITRES: Horta, Gonzàlez, Curto, Sanz (4), Toste, Minguell, Silva (1), Bocos, Meca, Sànchez, Carpeño i Bruder (2).
PARCIALS: 3-0, 2-1, 2-4, 2-1.