El CN Mataró fa suar de valent el segon classificat a la seva piscina (8-7)

L'aportació de jugadors com Dani Ballart al final va ser determinant

Una setmana després d’haver superat de forma agònica el Terrassa, el CN Mataró Quadis va perdre de forma igualment agònica davant de l’altre equip vallesà, el CN Sabadell, segon classificat de la Divisió d’Honor. El partit va demostrar una vegada més que l’equip mataroní pot plantar cara a qualsevol i així ho va demostrar davant d’un dels optants al títol de lliga, plantejant una lluita de tu a tu en tot moment, amb severs marcatges sobre els principals jugadors de l’equip rival.

De bon començament les defenses van dominar clarament i durant el primer quart només va poder pujar un gol al marcador. El partit es va anar obrint i poc a poc les exclusions van anar caient i els dos equips van poder aprofitar les jugades de superioritat per anar fent pujar gols al marcador, sempre de forma alternada i sense que la diferència al marcador pugés més enllà d’un gol. Així al descans dominaven encara els locals d’un gol, però a l’inici del darrer quart el marcador estava igualat a cinc gols. El darrer tram fou d’infart, però al final es va imposar el saber fer de jugadors com l’internacional Dani Ballart que va acabar marcant la diferència, davant d’un equip mataroní que va donar una esplèndida impressió.

CN SABADELL: Stanton, Guimerà, Pedrerol (1), Marcos (1), Peisson (2), J. Garcia, Cércols (1), JM Garcia, Ballart (3), Palma, Millán, Moreno i S. Garcia.
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Salvatierra, Urbano, Flores (1), Iosep (1), Sziranyi, Pei Garcia (1), Kiku Garcia (1), Bonca (2), Jordi Garcia (1), Cabré, Cardenal i Gonzàlez (ps).
ÀRBITRES: Gàrate i Cisneros.
PARCIALS: 1-0, 2-2, 2-3, 3-2.