Ja són a la final de l'europeu de waterpolo de Budapest

Marta Bach, Anni Espar, Irene Gonzàlez i Roser Tarragó jugaran amb la selecció espanyola la final contra Rússia

200123Wa_Espanya

El divendres a la tarda la selecció espanyola de waterpolo va aconseguir ficar-se en una altra final d'alt nivell, la del Campionat d'Europa que es disputa a Budapest.

A la selecció hi figuren Marta Bach, Anni Espar i Irene Gonzàlez, jugadores del CN Mataró, la primera mataronina i les altres dues que ara és com si ho fossin, i la també mataronina Roser Tarragó, ara al CE Mediterrani. Elles són quatre de les 12 jugadores catalanes de les 13 que formen l'equip que dirigeix Miki Oca.

La classificació per a la final l'han obtinguda superant ni més ni menys que a les amfitriones, la selecció d'Hongria, a la qual van derrotar per un ajustat 10-11 tot i que, ja dins de l'últim quart, Espanya dominava per 7-11. Anni Espar i Roser Tarragó van marcar 3 gols cada una, Marta Bach en va marcar un i Irene Gonzàlez en aquesta ocasió es va quedar sense fer gol.

A la final, que es disputarà a les 19 hores del dissabte, la selecció espanyola es trobarà amb la selecció russa on de ben segur hi haurà velles conegudes del Kirishi i l'Uralochka.