Espectacular remuntada del CN Mataró davant el Terrassa (11-10)

El Quadis capgira un marcador advers al darrer quart

El CN Mataró Quadis va aconseguir una victòria molt important davant del CN Terrassa, en un partit que va tenir un gran ritme que va anar “in-crescendo”, fins a viure’s un darrer quart trepidant en el qual els locals van aconseguir capgirar un marcador advers.

El partit va començar amb un Andrei Iosep molt entonat, que va marcar tres gols en el primer quart, però sense que això fos suficient per acabar aquest període amb avantatge, ja que els egarencs van anar anivellant cada gol del romanès i a falta de 6 segons per acabar van posar-se per davant quan Piralkov, l’ex-mataroní, va aprofitar una jugada d’home de més.

Les defenses molt pressionants van ser castigades durament pels àrbitres i les jugades de superioritat van servir per anar augmentant ràpidament el tempteig. A l’inici del segon quart Iosep va marcar el seu quart aprofitant una exclusió del porter i poc després Jordi Garcia en va aprofitar una en que hi havia dos exclosos del Terrassa per posar novament el seu equip per davant. Els egarencs no es van rendir però els seus dos gols van ser equilibrats pels de Bonca i Jordi Garcia, aquest a falta de 7 segons per acabar.

El Terrassa capgira el marcador al tercer quart
En el tercer quart Piralkov va tornar a empatar. El CN Mataró no aconseguia entrar pilotes a la boia i Sziranyi no podia forçar exclusions, però en un contratac Florin Bonca va fabricar un golàs, rebent una pilota a la banda dreta de l’atac, desfent-se del seu marcador i xutant de revessa sense que el porter visitant pogués reaccionar. Els ànims que podia haver donat aquest gol, es van veure contrarrestats per un penal que Iosep va enviar al travesser i per un altre xutàs de Flores que va anar al pal, i en els dos minuts finals els egarencs van capgirar el marcador amb tres gols, els dos últims fets des de la boia en badades defensives locals.

Els de Dorin Costras iniciaven així el període decisiu amb un desavantatge de dos gols. Per sort en aquest tram la defensa mataronina va estar extraordinària avançant-se sempre als contraris i no deixant que poguessin xutar ni en les jugades de superioritat. A falta de 3’48” Jordi Garcia va marcar el 9-10, a falta de 3’09” Flores des de l’extrem esquerre va fer el 10-10 i quan acabava de sonar la campaneta del darrer minut Andrei Iosep en jugada d’home de més va marcar l'11-10 que seria definitiu, perquè en el darrer atac visitant Jordi Fernàndez, que amb prou feines havia hagut d’intervenir en els darrers set minuts, va fer una aturada providencial.

CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Salvatierra, Urbano, Flores (1), Iosep (5), Sziranyi, Pei Garcia, Kiku Garcia, Bonca (2), Jordi Garcia (3), Cabré, Cardenal i Gonzàlez (ps).
CN TERRASSA: JC Garcia, Sanz, Mora (1), Robles (1), Piralkov (3), Nagy, Martínez, McGregor (2), Fandos, Aguilar, Marsal (1), I.Gallego (1), R.Gallego (1).
ÀRBITRES: Borrell i Suàrez.
PARCIALS: 3-4, 4-2, 1-4, 3-0.