El Quadis venç al Mediterrani i escurça distàncies amb els primers (9-11)

Amb la victòria al camp dels barcelonins els de Dorin Costras refermen el quart lloc a la lliga

El CN Mataró Quadis va aconseguir a la barcelonina piscina del Mediterrani el que se li havia escapat una setmana abans a la Municipal contra el Sant Andreu, els tres punts en joc. Els homes de Dorin Costras van demostrar una gran capacitat de patiment per passar per sobre un conjunt molt agressiu que, tot i una seva discreta desena posició a la taula, va posar les coses molt difícils als mataronins.

El Mediterrani, un dels històrics a la Divisió d’Honor i “bèstia negra” del CN Mataró durant uns anys, la temporada passada hauria baixat si no hagués estat perquè finalment el Catalunya va renunciar a la màxima categoria. Havien confiat en gent jove i d’entrada no els havia donat resultat, però ara un any més tard ja estan molt més acoplats a la categoria i sembla que podran deixar les places de descens i promoció en mans de Canoe i Larraina.

Els barcelonins planten cara
Des del primer moment van ser els jugadors del Quadis els que van imposar el seu joc, però la tenacitat dels locals no els va permetre agafar cap avantatge de més de dos gols. Així, en acabar el primer quart els de Costras manaven 2-4 al marcador, però en el segon quart van permetre que els locals empatessin el partit deixant-ho tot per decidir a la represa.

Llavors l’equip barceloní va creure’s amb possibilitats d’emportar-se el partit i va posar la por al cos dels mataronistes, que van optar per insistir en el joc amb el boia Sziranyi que els va donar bon resultat, ja que va forçar exclusions i un penal que seria decisiu. Al final, després d'un igualadíssim tercer període, el jugadors del Centre va materialitzar la victòria al darrer quart gràcies a l’aportació ofensiva de dos jugadors de la casa, Jordi Garcia i Víctor Flores, que van fer tres gols cadascun.

CE MEDITERRANI: D.Gómez, Xavi López, Navarrete (2), Ramos (1), Arroyo (3), Angelats, Ollé, González (2), Vallejo, Aguiran, Rodríguez, Yañez (1), López.
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Salvatierra, Urbano, Víctor Flores (3), Andrei Iosep (2), Sziranyi, Pei Garcia, Kiku Garcia (2), Florin Bonca (1), jordi Garcia (3), Cabré, Cardenal, González (p.s.).
PARCIALS: 2-4, 3-1, descans; 2-2, 2-4.