El CN Mataró es manté líder després d'una treballada victòria sobre el "Medi"

L'equip mataroní no ha pogut obrir forat en el marcador fins a l'últim quart

Waterpolo CN Mataró - Mediterrani

Avui dimecres l'equip del CN Mataró ha guanyat el segon partit de lliga de Divisió d'Honor femenina de waterpolo davant d'un rival complicat com és el Mediterrani, on juga la mataronina Roser Tarragó que, molt ben controlada, no ha pogut brillar i només ha marcat un gol.
Aquest partit era una prova important després del fàcil triomf obtingut a Saragossa en la primera jornada, ja que el "Medi" és un dels cridats a lluitar a la part alta. I ha estat molt anivellat fins al darrer quart en el qual l'equip local ha pogut obrir forat. 

Waterpolo CN Mataró - Mediterrani

El primer quart ha tingut un joc molt espès, amb defenses molt pressionants, moltes pèrdues i amb poques opcions clares de xut i s'ha acabat amb un minso empat a un gol. 

En el segon i en el tercer s'ha mantingut la igualtat, i l'equip barceloní fins i tot es va posar per davant amb un 4  a 5. Però en el tram final del tercer quart ha sorgit la figura de la portera francesa Lolo Derenty amb moltes aturades, inclòs un penal, per catapultar l'equip. Amb gols d'Anni Espar, que seria la màxima golejadora del partit, i Marta Bach, molt efectiva en les jugades de superioritat, l'equip local s'ha tornat a posar per davant.

En l'últim quart s'ha imposat el superior fons de banqueta de l'equip mataroní i de seguida la diferència ha pujat als tres gols, que tot i els intents visitants s'ha mantingut fins al final, per acabar donant tres punts importants a l'equip de Marina Zablith, que continua líder.

CN MATARÓ 10-7 CE MEDITERRANI

CN MATARÓ: Lorene Derenty (16 aturades); Laura Vicente, Helena Lloret, Anna Gual, Brigitta Games (1), Irene González (1), Clara Cambray (1), Cristina Nogué, Marta Bach (3), Maria Bernabé, Anni Espar (4), Queralt Bertran, Blanca Colominas (ps).
PARCIALS: 1-1, 3-2, 2-2, 4-2.