El CN Mataró femení guanya sense problemes en el seu debut 2019-20

El primer partit de la temporada ha estat plàcid i divendres jugarà la semifinal de la Copa Catalunya de waterpolo

Waterpolo CN Mataró - CN Catalunya

L'equip femení de waterpolo del Centre Natació Mataró ha tingut un debut molt plàcid en la nova temporada 2019-20. Ha superat per 21-8 el CN Catalunya en els quarts de final de la Copa Catalunya i el divendres (15:30 h) jugarà la semifinal contra el CN Sabadell a les instal·lacions del CN Montjuïc.

Waterpolo CN Mataró - CN Catalunya

El "Cata", equip nou aquest any a la Divisió d'Honor, ha començat marcant. Però de seguida s'ha vist que l'equip local, dirigit per Pau Cardenal en absència avui de la seva entrenadora Marina Zablith, no tindria cap problema per emportar-se el triomf. Els tres primers parcials de 6-2, 6-2 i 7-1 ho diuen tot. Només un cert relaxament, i les ganes de l'equip barceloní de maquillar el resultat, han permès que les visitants guanyessin l'últim parcial per 2 a 3.

El partit ha significat el debut oficial de les quatre noves jugadores del Centre, la portera francesa Lorene Derenty, i les internacionals Anni Espar, Anna Gual i Irene Gonzàlez. Aquesta última junt amb Brigitta Games, la boia dels Estats Units, han estat les màximes golejadores amb 4 gols.

CN MATARÓ 21-8 CN CATALUNYA

CN MATARÓ: Lorène Derenty i Blanca Colominas porteres; Laura Vicente (1), Helena Lloret (1), Anna Gual (3), Brigitta Games (4), Irene Gonzàlez (4), Clara Cambray (3), Cristina Nogué, Marta Bach (1), Maria Bernabé (1), Anni Espar (1), Queralt Bertran (2).
PARCIALS: 6-2, 6-2, 7-1, 2-3.

Les noves en acció

Waterpolo CN Mataró - CN Catalunya

Waterpolo CN Mataró - CN Catalunya

Waterpolo CN Mataró - CN Catalunya

Waterpolo CN Mataró - CN Catalunya