El Quadis CNM continua viu a l'Eurocup

Ha golejat l'Anvers i després el "Medi" ha superat l'equip amfitrió i passa com a segon de grup

190915Wa_QuasisaSplit

El Quadis CN Mataró es jugava avui la classificació per a la segona ronda de l'Eurocup i finalment l'ha aconseguit. El triomf sobre el Mornar Split en la primera jornada ha acabat sent decisiva per assolir la classificació.

El partit d'avui del Quadis CNM contra l'Anvers, tal com s'esperava, ha estat molt plàcid i tot l'interès ha estat en veure quina era la diferència final en el marcador. Al final 16 gols de diferència que marquen clarament la superioritat mataronina.

QUADIS CN MATARÓ 23-6 ANVERS

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Raul Loste, Marc Corbalan (2), Víctor Fernández (2), Edu Mínguez (1), Lluc Bertran (4), Max Casabella (1), Pol Barbena (1), Gustavo Guimaraes (6), Germán Yáñez (1), Marc Pannon.
PARCIALS: 7-2, 7-2, 4-1, 5-2.

El "Medi" no falla

Després el Mediterrani no ha fallat i també ha imposat la seva superioritat sobre el Mornar guanyant per 6-10 i d'aquesta manera els dos equips catalans passen a la següent ronda, el "Medi" com a  primer i el Quadis coma a segon.

Resultats

1a jornada
Mornar Split - QUADIS CNM 5-7
Mediterrani - Anvers 19-6

2a jornada
Mediterrani - QUADIS CNM 11-9
Mornar Split - Anvers 18-7

3a jornada
QUADIS CNM - Anvers 23-7
Mornar Split - Mediterrani 6-10

Classificació: Mediterrani 9; QUADIS CN MATARÓ 6; Mornar Split 3; Anvers 0.

Els altres classificats

La segona fase es disputa entre els dies 27 i 29 de setembre i els classificats dels altres grups són aquests: Eger (Hongria) i Sibenik (Croàcia); Miskolc (Hongria) i Noisy (França); Montpelier (França) i Ortigia (Itàlia). El sorteig se celebra dimarts.