El CN Mataró perd en el darrer minut contra el Sant Andreu (9-10)

Els mataronins van desaprofitar un avantatge de tres gols

CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Salvatierra, Urbano, Flores (2), Iosep (2), Sziranyi, Pei Garcia, Kiku Garcia (2), Bonca (1), Jordi Garcia (2), Cabré, Cardenal i Gonzàlez (ps).
SANT ANDREU: López, Martínez, Kramer (3), Pez, D.Hernàndez, M.Hernàndez, Cànovas, Herrero, Esforzado (2), Abarca (1), J.García (3), Sentís i Rodríguez.
ÀRBITRES: Moliner i Juan.
PARCIALS: 3-3, 3-0, 1-4, 2-3.


El CN Mataró Quadis va ensopegar a la Piscina Municipal davant del Sant Andreu que, tot i no estar molt ben situat, ha protagonitzant les sorpreses més grans de la temporada i el dissabte passat va repetir el triomf que ja havien aconseguit fa dues temporades al mateix escenari.

El partit va ser vibrant des del primer moment quant Flores va replicar al gol inicial de Kramer. Després es van veure dos equips que van defensar de forma molt pressionant arriscant-se a les exclusions que, sota un arbitratge poc tolerant, es van anar encadenant una darrere l’altra, propiciant jugades d’home de més que van ser aprofitades força bé per ambdues parts, en el cas local amb dos gols de Kiku García.

El segon quart va ser dominat clarament per l’equip local amb un esplèndid Jordi Fernàndez a la porteria, que va avorrir els llançadors barcelonins, i amb Iosep, Jordi García i Flores impecables en els llançaments exteriors.

Semblava que el partit estava molt ben encarrilat però l’equip local es va adormir i va veure com en pocs minuts els andreuencs igualaven el marcador després que el CN Mataró Quadis desaprofités fins i tot una jugada amb dos homes de més i Esforzado marqués en un contratac agafant totalment desprevinguda la defensa local. Florin Bonca va replicar amb un xut llunyà, i un penal molt discutit ja sobre el temps va donar novament l’empat als visitants.

Els nervis s’apoderen del CN Mataró
Al darrer quart Jordi Garcia va avançar l’equip local aprofitant una exclusió del porter visitant, però el Sant Andreu va capgirar el marcador posant-se per davant per primera vegada aprofitant dues jugades d’home de més per la banda dreta del seu atac. Mentrestant a l’altra porteria amb Iosep i Bonca ben controlats, els xuts de Flores van topar amb els pals i el porter. Els nervis s’apoderaren poc a poc de l’equip mataroní que va començar a fixar-se excessivament en l’actuació arbitral que els va anar perjudicant força eliminant a tres jugadors per tres exclusions. Tot i això va sorgir la qualitat d’Andrei Iosep marcant un gol sensacional de xut de fora tot i tenir el seu marcador al damunt, que va servir per posar l’empat a 9 al marcador.

A falta de poc menys d’un minut Sziranyi va rebre un cop mentre defensava i l’àrbitre va assenyalar falta seva, i Kramer va aprofitar que l’hongarès estava queixant-se per marcar el gol de la victòria. En el darrer atac el CN Mataró va disposar d’una jugada d’home de més, però el porter López va aturar un palmeig de ben a prop donant els tres punts al seu equip.



Resultats i classificació de la DIVISIÓ D’HONOR DE WATERPOLO