Les mataronines Tarragó i Bach jugaran divendres la final del Mundial

La "Ru" ha encarrilat el triomf de la selecció espanyola amb 4 dels 6 primers gols en la semifinal contra Hongria

190724Wa_EspanyaHongria

Una vegada més, i ja en seran tres, la final femenina del mundial de waterpolo tindrà presència mataronina. La selecció espanyola de waterpolo, amb 12 catalanes a les seves files, entre elles les mataronines Marta Bach i Roser Tarragó i, a més, dues jugadores que ho seran de La Sirena CNM la temporada vinent com Anni Espar i Irene González, ha derrotat Hongria per 16-10 i lluitarà per l'or. A més amb aquest triomf Espanya ja es classifica per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

El rival del divendres a les 11:30 h (horari d'aquí) serà el campió del món, els Estats Units. L'equip nord-americà ha superat Austràlia per 7 a 2 en l'altra semifinal.

190724Wa_Tarrago

La “Ru”, ara jugadora del Mediterrani barceloní, ha fet un inici de partit sensacional amb quatre dels sis primers gols de la selecció espanyola. Anni Espar també n’ha fet dos per arribar al descans amb un espectacular 10-8. A la represa ha destacat la sabadellenca Judit Forca, amb 4 gols, i la diferència ha anat augmentant, perquè la defensa ha estat extraordinària, amb Marta Bach destacant com sempre en aquest aspecte, i Laura Ester sensacional sota pals.