El CN Mataró Quadis guanya a Madrid sense problemes (3-8)

A la mitja part els de Dorin Costras dominaven 0-5

El CN Mataró Quadis no va tenir els problemes que es podien esperar per guanyar a la piscina madrilenya del Canoe, i ho va fer de la forma més clara que no ho havia fet pas cap equip fins ara.

Durant els dos primers quarts la defensa mataronina va estar impecable amb un altíssim nivell de concentració, anul·lant totalment el principal referent de l’equip madrileny, el seu golejador Veszelits, i amb un Jordi Fernàndez sensacional al darrere. Com a conseqüència d’això l’equip local va ser incapaç de marcarcap gol i l’equip de Dorin Costras no li va fer falta més que aprofitar les millors ocasions en atac per anar obrint un forat al marcador, que ja va deixar sentenciat el matx a l’arribar al descans.

Després fins al final el CN Mataró es va limitar a mantenir el resultat per emportar-se tres valuosos punts. Cal destacar que en aquest partit va resuscitar en l’aspecte golejador el romanés Florin Bonca, una mica apagat en els darrers compromisos i això sempre es una bona notícia de cara al tram final del campionat.

CANOE MADRID: Csaki, Martínez, Morate, Botello, Veszelits (1), Muñoz, Elke, Barrena, Liras, Ballón (1), Mere, Portilla i Ciutat.
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Salvatierra, Urbano (1), Flores, Iosep (2), Sziranyi, Pei Garcia, Kiku Garcia (1), Bonca (3), Jordi Garcia (1), Cabré, Cardenal i Gonzàlez (ps).
ÀRBITRES: Sorigué i Santfeliu.
PARCIALS: 0-3, 0-2, 1-1, 2-2.


EL CN MATARÓ GUANYA EL TROFEU 75è ANIVERSARI DEL CANOE
Hem de dir que aquest partit es va jugar el dissabte al migdia i quedava enmarcat dintre del Trofeu que el club madrileny organitzava per celebrar el seu 75è Aniversari.
Per completar-lo el mateix dissabte el CN Mataró va derrotar per 15-4 l’equip francès del Sète, que posteriorment també perderia amb els amfitrions per 10-6.

Resultats i classificació de la DIVISIÓ D’HONOR DE WATERPOLO