El Quadis CNM rep el Mediterrani en l'inici del "play-off"

Es tornen a trobar quatre dies després de l'empat que li va donar a l'equip mataroní el quart lloc

Waterpolo Quadis Mataró - Mediterrani

El dia del treballador els jugadors de waterpolo del Quadis CN Mataró no faran festa. A les 13 hores rebran el CE Mediterrani en el primer partit dels quarts de final del "play-off" de la Divisió d'Honor.

Els dos equips es troben quatre dies després de l'enfrontament que allà mateix va acabar en un empat a 8 gols que li va donar al Quadis el 4t lloc i al "Medi" el cinquè. Per tant l'equip de Beto Fernàndez té el factor piscina a favor. Per tant si després del segon partit, que es jugarà el divendres a les 20:45 hores a la piscina Josep Vallès de Sants, els dos equips estan igualats a un triomf, el desempat es disputaria a Mataró. I seria el diumenge també a les 13 hores.

Aquesta temporada el Quadis encara no ha pogut derrotar l'equip barceloní. A la primera volta a Barcelona va perdre per 10-8, després a Mataró en les semifinals de la Copa va tornar a guanyar el "Medi" per 7-8 i com hem dit, ara fa quatre dies, en el partit de la 2a volta el resultat va ser d'empat a 8 gols.

En canvi la temporada passada els dos partits de lliga havien estat per al Quadis per 6-4 aquí i per 5-6 a Barcelona. I en la temporada 2016-17 aquí el resultat va ser d'empat a 6 gols i a Barcelona va guanyar el Quadis per 7-9.

Els dos equips ja s'havien trobat en una altra ocasió en el "play-off". Va ser la temporada 2014-15. El Quadis havia eliminat en quarts de final el Terrassa, que havia estat el primer de la fase regular. Però en les semifinals el "Medi" es va imposar en dos partits: 10-9 a Barcelona i 7-9 a Mataró.