El Quadis CNM acaba en un excel·lent quart lloc, que és plaça europea

Ha empatat amb el "Medi" que serà el rival en el "play-off" que començarà el dimecres dia 1 de maig

Waterpolo Quadis Mataró - Mediterrani

El Quadis CN Mataró ha tancat la lliga de Divisió d'Honor amb un sofert i meritori empat davant el Mediterrani. Aquest resultat li acaba donant la quarta plaça, que és plaça per jugar a Europa la temporada vinent. Però a més li permetrà tenir el factor piscina a favor en el "play-off" pel títol que començarà el pròxim dimecres dia 1 de maig.

El partit, com sol passar en tots els que juguen aquests dos equips en els últims temps ha estat vibrant. Avui el Quadis ha aconseguit un empat que en la semifinal de la Copa del Rei disputada a Mataró se li va escapar en el darrer instant. L'equip de Beto Fernàndez ha anat quasi tot el partit per darrere en el marcador, però ha pogut remuntar en un últim quart espectacular.

El "Medi" ha aprofitat les seves dues primeres jugades d'home de més per posar un 0-2 al marcador. Ha estat escurçat per Marc Corbalán cap al final del primer quart. Però en el segon l'equip barceloní ha defensat molt fort a risc de patir expulsions, que no eren aprofitades del Quadis i al descans el marcador estava en 1-3.

Després del descans llarg el Quadis ha sortit fort i ha igualat ràpidament el marcador amb gols de Barbena i Bertran. Però en el tram final el "Medi" ha tornat a agafar dos gols d'avantatge aprofitant altra vegada dues jugades d'home de més, una cosa que l'equip local no feia amb el mateix encert.

El darrer quart, com hem dit, ha estat espectacular per part de l'equip local, que ha marcat tants gols com havia marcat en els altres tres. El Quadis, amb tres gols en pocs minuts, s'ha aconseguit posar per davant quan quedava un minut i mig, i, tot i l'últim gol dels visitants, s'ha aconseguit l'objectiu, ja que els mataronins en tenien prou amb l'empat.

QUADIS CN MATARÓ 8-8 CE MEDITERRANI

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Pitu Puig, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez, Edu Mínguez (1), Lluc Bertran (2), Pol Daura, Àlex Codina (2), Pol Barbena (1), George Ford (1), Germán Yáñez.
PARCIALS: 1-2, 0-1, 3-3, 4-2.

Horaris dels quarts de final del "play-off"

Dimecres 1 de maig, 13 hores : QUADIS CN MATARÓ - Mediterrani (al complex Joan Serra)
Divendres 3 de maig, 20:45 hores: Mediterrani - QUADIS CN MATARÓ (a la piscina Josep Vallès de Barcelona)
Diumenge 5 de maig, 13 hores (si és necessari): QUADIS CN MATARÓ - Mediterrani (al complex Joan Serra)

Les altres eliminatòries són:  Barceloneta - Canoe; Terrassa - Sabadell i CN Barcelona - Sant Andreu.