El CN Mataró derrota el cuer sense problemes (18-9)

Els mataronins recuperen la quarta plça al final de la primera volta

CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Salvatierra, Urbano (1), Flores (4), Iosep (4), Sziranyi (2), Pei Garcia (1), Kiku Garcia, Bonca (2), Jordi Garcia (4), Cabré, Cardenal i Gonzàlez (ps).
LARRAINA PAMPLONA: Subota, Castels, Emmo, Esteban, Garay (2), J.Zabalza (1), Reta (1), M.Artola (3), J.Artola, Biart, Zupanovic (1), I.Zabalza i Garriga (1).
PARCIALS: 3-1, 5-1, 6-3, 4-4.

Com era d’esperar el CN Mataró Quadis no va tenir problemes per derrotar el cuer de la categoria i així recuperar la quarta plaça al final de la primera volta. Una plaça que li dóna accés a la fase final de la Copa del Rei on participaran els vuit primers classificats.

Els pamploniques van mantenir-se en el partit durant en el primer període, però a l’inici del segon quart l’equip de Dorin Costras va pressionar molt més en defensa, ofegant l’atac visitant que no sabia que fer, i a més Jordi Garcia, Iosep, Urbano i Flores van marcar quatre gols en només tres minuts, posant un 7-1 al marcador que ja deixava el matx decidit.

Tot i això no es van adormir els locals, amb Flores pletòric en els llançaments exteriors des del centre, amb Iosep infalible des de la dreta, amb Jordi Garcia rapidíssim en els contratacs io amb Sziranyi molt actiu a la boia.

El marcador va pujar fins al 13-4 uns minuts abans d’acabar el tercer quart. Era evident que estava tot dat i beneit i fins al final el tècnic mataroní va donar minuts a tots els jugadors i el relaxament lògic va ser aprofitat pels visitants per maquillar una mica el resultat i evitant arribar a la vintena de gols encaixats.