El Quadis CNM fa un bon partit a la piscina del vigent campió

Un dia després d'haver perdut contra el CN Barcelona van perdre davant el Barceloneta per 12 a 7

Waterpolo Quadis CNM - Barceloneta

Un dia després d'haver perdut a casa un partit molt important davant del CN Barcelona, l'equip del Quadis CN Mataró jugava a la piscina de Sant Sebastià contra el líder i campió, l'Atlètic Barceloneta. Els jugadors de Beto Fernàndez van fer un bon partit, per acabar caient ler 12 a 7.

Amb aquest resultat al Quadis li continua faltant un punt per assegurar la classificació per poder jugar a Europa la temporada vinent i necessitarà un triomf davant del "Medi" el dia 27 d'abril en l'última jornada per poder acabar la fase regular en quart lloc i tenir el factor piscina a favor en els quarts de final.

El partit jugat ahir a la Sant Sebastià de la Barceloneta el va dominar el líder des del primer moment (3 a 1 al final del primer quart), però el Quadis el va mantenir molt igualat fins el 5 a 4, ben a prop del descans.
Després els mariners van sentenciar el matx amb un parcial de 4 a 0, però el Quadis novament va recobrar la intensitat i fins al final el matx va tornar a estar igualat.

BARCELONETA 12-7 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Pitu Puig (1), Marc Corbalan, Víctor Fernàndez, Edu Minguez, Lluc Bertran (1), Pol Daura, Àlex Codina (2), Pol Barbena, Germán Yáñez (3), George Ford, Xavier Casabella (ps).
PARCIALS: 3-1, 3-3, 3-1, 3-2.