El Quadis s'enfonsa en el tercer quart i haurà d'esperar pel premi

Podia obtenir la classificació europea per a la temporada vinent però ha perdut davant el CN Barcelona

Waterpolo Quadis Mataró - CN Barcelona

El Quadis CNM tenia avui dimarts un partit important, davant el Club Natació Barcelona, ja que amb un empat obtenia la classificació per jugar a Europa i amb la victòria assegurava el quart lloc.

L'equip ha sortit molt concentrat superant bé la defensa menys golejada de la lliga. Lluc Bertran ha obert el marcador en jugada d'home de més. Ha capgirat el marcador l'equip visitant, però abans del final del primer quart Germán Yáñez, amb un xut enorme i una vaselina espectacular, i Àlex Codina amb un gran gol a la boia, han posat el 4 a 3 al final del primer quart.

En el segon quart les defenses han començat a actuar, però amb un gol de Pitu Puig en una contra i un altre de l'inspirat Germán ja sobre la botzina, el Quadis ha arribat al descans amb un 6-4 favorable.

Però a partir del tercer quart, quan ja s'estava jugant sota la pluja, l'equip local ha començat a perdre pilotes de vegades per bones accions defensives del rival i d'altres per precipitacions, i els cenebistes han fet un parcial de 0 a 4 que els ha posat el partit molt de cara. En els dos últims quarts el Quadis només ha pogut marcar de penal i s'ha quedat sense premi. Tocarà esperar a l'últim partit contra el "Medi" a casa.
Però abans juguen demà dimecres, en partit avançat, a la piscina del líder.