El Quadis CNM perd i no podrà jugar la final de Copa a casa

El CE Mediterrani ha superat per la mínima l'equip mataroní i jugarà la final contra el Barceloneta

  • Redacció - Fotos: Daniel Ferrer
  • Dissabte, 16 Febrer 2019 15:19

Waterpolo Quadis Mataró - CE Mediterrani - Copa del Rei

No ha estat possible. En un ambient magnífic, amb molt de públic a les graderies del Complex Jona Serra, el Quadis CN Mataró ha perdut la semifinal de la Copa del Rei Premaat davant el Mediterrani. D'aquesta manera s'ha quedat sense la possibilitat de poder jugar la seva segona final de la història, després de la que havia jugat l'any 2015.

La final del diumenge a les 12 hores la jugaran Atlètic Barceloneta, l'actual campió, i el CE Mediterrani.

Ha estat un bon partit i molt emocionant, en el qual els de Beto Fernàndez ho han donat tot, però potser han acusat una mica els nervis en els instants inicials i també al final del partit.

190216Wa_Equipssemi

Els dos primers quarts com els del dia anterior

El "Medi" ha sortit endollat i Marc Roca, ex-jugador del Quadis, ha obert el marcador en el primer atac. Poc després Santís ha evitat l'empat en una gran aturada, i De Toro, en jugada d'home de més, ha fet pujar el 2-0 al marcador, ja que l'equip barceloní actuava de local. Ha respost Ramiro Veich aprofitant també una jugada d'home de més, una faceta en la qual tots dos equips s'han mostrat avui força encertats. Ja acabant el primer quart i després d'un temps mort demanat per Beto, el capità Codina ha empatat.

Waterpolo Quadis Mataró - CE Mediterrani - Copa del Rei

En el segon quart Lluc Bertran, en home de més, ha posat per davant el Quadis, però en un minut el "Medi" ha capgirat el marcador. Novament Lluc Bertran, aprofitant una altra superioritat, ha restablert l'empat, i ja quasi sobre la botzina Pitu Puig ha enviat una enverinada vaselina, però s'ha estavellat al pal, i s'ha arribat al descans amb el mateix resultat que ahir en els quarts de final contra el Sant Andreu.

Waterpolo Quadis Mataró - CE Mediterrani - Copa del Rei

El Quadis va a remolc i Ford no aprofita l'ocasió de forçar els penals

L'inici del tercer quart ha deixat tocat equip i públic local, ja que en dues jugades d'home de més Guillem Garcia i Gorria han superat Mario Lloret, des de la mateixa posició de cinc, un pel pal llarg i l'altre pel pal curt. Els xuts del Quadis s'han estavellat en els atacs següents contra els braços dels defensors rivals i contra un Santís molt inspirat, que acabaria acumulant 10 aturades de mèrit al llarg del partit. I en aquest tercer quart, que sol ser el decisiu, el Quadis s'ha quedat sense marcar.

Waterpolo Quadis Mataró - CE Mediterrani - Copa del Rei

L'últim quart ha començat amb gol de Ramiro en superioritat, però en l'atac següent els àrbitres han xiulat un rigorós penal que ha tornat a obrir a dos la diferència. El Quadis no trobava forat davant la bona defensa del "Medi", fins que Edu Mínguez ha marcat un gol magnífic en la boia. Quedaven encara dos minuts...

S'ha defensat bé, davant un rival que ja començava a especular, i en atac s'han forçat dues exclusions seguides. L'equip mataroní ha jugat bé la doble superioritat i la pilota ha anat a l'australià George Ford que sol davant Santís ha estavellat la pilota al travesser, en la que ha estat l'última ocasió del Quadis per forçar els penals. Llàstima...

CE MEDITERRANI 7-6 QUADIS CN MATARÓ

CE MEDITERRANI: Santís, Gorria (2, 1 de p.), Frigola, Corres, De Toro (1), Minguell (1), Roca (1), Vujovic, Jordi Pérez, Curty, Guillem Garcia (2), Vera i Nogueras (ps). 7 gols de 23 xuts, en 34 opcions d'atac. 14 exclusions. 4 de 9 en jugades d'home de més i un penal transformat.
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (2), Pitu Puig, Marc Corbalan, Víctor Fernàndez, Edu Mínguez (1), Lluc Bertran (2), Pol Daura, Àlex Codina (1), Pol Barbena, George Ford, Germán Yáñez i Xavi Casabella (ps). 6 gols de 22 xuts, en 34 opcions d'atac. 9 exclusions i un penal en contra. 4 de 14 en jugades d'home de més.
PARCIALS: 2-2, 2-2, 2-0, 1-2

En l'altra semifinal s'imposa el favorit clarament

El Barceloneta no ha donat cap mena d'opció al Club Natació Barcelona en l'altra semifinal. Ha dominat des del primer moment i al descans guanyava 0-6. Després s'ha relaxat una mica i al final el marcador ha estat de 4-12.
L'ex-Quadis Fran Fernàndez ha estat el màxim golejador amb 4 gols.

190216Wa_BarceloentaCNB