El Quadis CNM frega l'empat a la piscina del segon classificat

Al descans dominava per 2-4 al CN Terrassa, que ha remuntat en el tercer quart

El Quadis CN Mataró, després de l'ensopegada del dissabte passat a casa davant el Sant Andreu, ha fet un gran partit a la piscina del segon classificat, el CN Terrassa, i ha deixat molt bona impressió de cara a la Copa del Rei que es jugarà el pròxim cap de setmana a Mataró.

Els de Beto Fernànez han fregat l'empat en un partit molt defensiu i amb gran actuació dels dos porters, Iñaki Aguilar i Mario Lloret.

190209Wa_TerrassaCNM

L'equip mataroní ha sortit molt concentrat en defensa i ha tancat el primer quart amb empat a 1 gol. En el segon quart ha continuat la seva intensitat defensiva i a més ha millorat l'eficàcia en atac arribant al descans amb un 2-4 favorable, amb tres gols en els últims quatre minuts del període.

En el tercer quart l'equip mataroní no ha aprofitat cap dls quatre home de més que ha tingut i en uns moments d'inspiració l'equip local ha capgirat el marcador. En l'últim quart els egarencs han fet el 6-4, però de seguida Lluc Bertran ha fet el 6-5, però fins al final les defenses i els porters s'han imposat i el marcador ja no s'ha mogut.

Cal destacar el fet que els onze gols han estat marcats per onze jugadors diferents.

CN TERRASSA 6-5 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Pitiu Puig, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez, Lluc Bertran (1), Àlex Codina (1), Pol Daura (1), Pol Barbena, George Ford, Germán Yáñez, Xavi Casabella (ps).
PARCIALS: 1-1, 1-3, 3-0, 1-1.