La Sirena CN Mataró es queda sense final

L'equip local ha tornat a pagar un mal inici, ha lluitat fins al final, però ha tornat a perdre davant el Sant Andreu

La Sirena CNM - Sant Andreu

L'equip de La Sirena CN Mataró estava obligat a guanyar el Sant Andreu per forçar el tercer de la semifinal del "play-off", però no ha pogut ser. Ha caigut per cinquena vegada seguida, durant aquesta temporada, davant l'equip andreuenc, i es queda fora de la final de la lliga, que disputaran CN Sabadell i CN Sant Andreu.

El partit ha seguit un guió molt semblant al jugat el dijous a Barcelona. L'equip de Javi Aznar ha tornat a sortir en tromba, molt fort en defensa i resolutiu en atac i ha fet pujar un 0-4 al marcador dins del segon quart. I no ha estat fins prop del descans que ha arribat el primer gol local obra de Ciara Gibson.

En el tercer quart, tal com havia passat a Sant Andreu dos dies abans, les sirenes han començat a trobar el seu millor nivell, mentre anava baixant la intensitat andreuenca, i la diferència s'ha reduït als dos gols.

I ja en el darrer quart, l'equip de Florin Bonca ha aconseguit empatar el partit, amb gols de Ciara Gibson en jugada de superioritat i d'Helena Lloret, en una contra, quan encara quedaven tres minuts i mig per al final.

El final ha estat tremendament emocionant. Però l'equip visitant no s'ha enfonsat en veure com remuntava l'equip local, i s'ha tornat a avançar de seguida amb un gran gol de vaselina de la seva jugadora referència en aquesta eliminatòria, l'holandesa Brigitte Sleeking.

Però ha aparegut Clara Cambray, en una altra jugada de superioritat, per posar l'empat a 6 al marcador, i quedaven 2 minuts i mig... i semblava que es podria capgirar el matx. Però novament l'equip visitant s'ha avançat de seguida amb un gol de Paula Crespí en xut llunyà que ha tocat i després ha tret Debby, però segons l'àrbitre després de superar la línia de gol. Fins al final defensa molt pressionant de les andreuenques, dificultant els xuts de les jugadores locals  i bones aturades d'Elena Sànchez que han impedit l'empat.

LA SIRENA CN MATARÓ 6-7 CN SANT ANDREU

LA SIRENA CNM: Debby Willemsz, Laura Vicente, Marina Zablith, Helena Lloret (1), Claudia Abad, Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (3), Marta Bach (1), Liana Dance, Carla Graupera.
SANT ANDREU: Elena Sànchez, Williams, Guiralt, Morell, Ariño, Jackovich (1), Sleeking (4), Dalmases (1), Crespi (1), Aznar.
PARCIALS: 0-3, 1-1, 2-1, 3-2.