El Quadis CN Mataró no pot amb el CN Barcelona i queda eliminat

L'equip mataroní no ha marcat en els últims 14 minuts i ha deixat escapar un avantatge de tres gols (4-1)

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

S'ha mantingut la tradició i una vegada més, i ja van sis, el CN Barcelona ha eliminat el Quadis CN Mataró en els "play-off" pel títol de la Divisió d'Honor de waterpolo. I això que l'equip local havia encarrilat bé el matx amb un 4-1 a l'inici del tercer quart, però s'ha passat més de 14 minuts sense marcar i ha vist com l'equip cenebista remuntava i es feia un lloc a les semifinals.

En els dos primers quarts dominen les defenses

El primer quart ha estat marcat per una alta intensitat defensiva del Quadis, amb moltes recuperacions de pilota, i amb un esplèndid Mario Lloret sota pals (6 aturades en el primer quart), que han deixat l'equip visitant a zero. Però a l'altra banda tampoc trobava facilitats l'equip local i només ha pogut marcar Germán Yáñez de penal.

En el segon, només començar, Joel Esteller s'ha tret un gran xut per batre per primera vegada la porteria local, però de seguida el Quadis va desfer l'empat en una jugada d'home culminada per Víctor Fernàndez. I ja fins al descans llarg domini de les defenses, amb força permissivitat dels àrbitres, que en els dos primers quarts només han decretat tres exclusions per cada costat.

Després d'un gran inici de tercer quart el Quadis s'encalla

L'equip de Beto Fernàndez ha tingut un inici de tercer quart magnífic, amb dos gols en poc més d'un minut,. Edu Mínguez superant Lorrio amb una esplèndida vaselina des de la posició de boia i Marc Corbalán en jugada d'home de més han fet pujar el 4-1 al marcador. Però a partir d'aquest moment s'ha encallat l'atac local, i primer Fran Valera, amb un xut llunyà, i després Esteller en jugada d'home resolta de forma ràpida, han tornat a reduir la diferència a la mínima expressió.

En el darrer quart la defensa visitant ha continuat defensant fort i tapant bé l'atac local, això sí sense rebre cap exclusió durant 12 minuts, quan alguna els hagués pogut caure...
I Valera en una contra, aprofitant la falta de replegament del Quadis, i Esteller, en jugada d'home de més, han posat l'equip barceloní per davant. Ja en el tram final, quan les forces ja mancaven, els àrbitres han assenyalat dues exclusions visitants, però als jugadors de l'equip local se'ls ha encongit el braç i no s'han aprofitat, amb Eduardo Lorrio lluint-se amb tres grans intervencions a xuts de Pol Barbena. I l'última oportunitat de Marc Corbalán ha anat al pal. Una llàstima no poder allargar una mica aquesta magnífica temporada...

QUADIS CN MATARÓ 4-5 CN BARCELONA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret (11 aturades), Ramiro Veich, Pitu Puig, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez (1), Lluc Bertran, Raül Loste, Àlex Codina, Pol Barbena, Albert Merino, Germán Yáñez (1 de p.), Xavier Casabella (ps).
4 gols de 28 xuts, de 44 opcions d'atac. 6 exclusions. 2 de 6 en home de més.
CN BARCELONA: Lorrio, Davie, Tomasa, Zinurov, Ferrer, Valera (2), Esteller (3), Nispeling, Montes, Gomà, Marsal, Van Ijperen i Serrano (ps).
5 gols de 26 xuts, de 40 opcions d'atac. 6 exclusions i un penal en contra. 2 de 6 en home de més.
PARCIALS: 1-0, 1-1, 2-2, 0-2

El Barceloneta ja està també a semifinals

En l'altre quart de final d'aquesta banda del quadre, el Barceloneta ja està classificat i serà el rival del CN Barcelona. Va derrotar el Canoe per 18-9 i avui ha rematat la feina a Madrid (7-17).

En l'altra banda de moment dominen Sant Andreu, que va guanyar a Terrassa (9-11) i Sabadell, que va superar el "Medi" per 8-7.