S'ha fet a Can Palauet la presentació de la LEN Trophy Final Four

La fase final d'aquesta competició europea de waterpolo se celebrarà els propers 13 i 14 d'abril al Centre Natació Mataró

Avui dilluns a les 16 hores s'ha fet a Can Palauet la presentació oficial de la fase final de la Copa LEN, que oficialment és la LEN Trophy Final Four, i que tindrà lloc a les instal·lacions del complex Joan Serra del Centre Natació Mataró els pròxims 13 i 14 d'abril.

180409Wa_PresentacioLEN

Hi ha assistit l'alcalde de la ciutat David Bote, acompanyat de la regidora d'esports Marisa Merchán. I en el decurs de l'acte han parlat també el president de l'entitat organitzadora Joan Gros, i també Francesc Casabella, director general de La Sirena, que com se sap és l'empresa patrocinadora de l'equip mataroní que participarà en aquesta final a quatre.
Hi han estat presents també les jugadores de La Sirena CN Mataró, junt amb el seu entrenador Florin Bonca i el seu ajudant Pau Cardenal.

És la segona vegada que Mataró organitza aquesta competició que fa, com ha dit l'alcalde, que "Europa vingui a Mataró", i per uns dies sigui centre d'aquest esport d'aigua a nivell continental. Ara només falta que el temps acompanyi en aquesta primera ocasió en que la final a quatre es juga a l'aire lliure.

Junt amb l'equip de La Sirena CN Mataró, participen el Dunaujvaros (Hongria) que serà el primer rival de l'equip mataroní, i el Padova (Itàlia) i l'Olympiakos del Pireu (Grècia), que s'enfrontaran en l'altre semifinal. Curiosament s'enfronten dos equips del costat del mar Mediterrani, amb dos equips de l'interior, de ciutats de riu.