El Quadis CN Mataró fa la segona dotzena en pocs dies

Ha guanyat el WP Navarra per 12-5, després d'haver superat el Catalunya el dimecres per 4-12

• Redacció / Fotos: Daniel Ferrer
  • Dissabte, 28 Octubre 2017 17:16

El Quadis CN Mataró ha aconseguit avui la segons victòria de la lliga superant el WP Navarra de forma brillant per 12-5, i quasi repetint el resultat del dimecres quan va guanyar el Catalunya a la piscina Sant Jordi per 4-12. Vaja que ha fet dues dotzenes en pocs dies.

Waterpolo Quadis CNM - Navarra

El partit ha començat amb bones intervencions dels dos porters que mantenien el marcador a zero, però en els darrers minuts del primer quart Mario Lloret ha continuat aturant i en canvi a l'altra porteria Pol Barbena i Germán Yáñez, en dos magnífics xuts, i Àlex Codina, des de la boia, han fet pujar el 3-0 al marcador.

I a l'inici del segon quart dos gols més de l'argentí Yáñez han col·locat el 5-0 que semblava deixar-ho tot decidit. Però una certa relaxació defensiva de l'equip local ha propiciat que quan feia poc que es jugava el tercer quart els navarresos reduïssin el marcador a 5-3.

En aquest moment s'ha produït una jugada que hauria pogut complicar més el partit, però que ha fet despertar el Quadis... Un dels col·legiats no ha vist una agressió d'un jugador visitant a Marc Corbalán i en canvi si que ha vist la seva rèplica i l'ha sancionat amb penal i amb expulsió temporal de quatre minuts. Però Mario Lloret ha aturat el penal i després, jugant en inferioritat, l'equip ha defensat i ha atacat molt bé i Ramiro Veich per dues vegades i Germán Yáñez, completant una contra llançada sensacionalment per Mario Lloret després d'una gran aturada, han posat el 8-3 al marcador.

I en el darrer quart Ramiro i Germán han engaltat un parell de xuts imponents i el jove Lluc Bertran (17 anys) ha completat la dotzena amb dues jugades en home de més. Els dos gols visitants ja han estat una anècdota.

QUADIS CN MATARÓ 12-5 WP NAVARRA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramito Veich (3), Josep Puig, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez, Edu Mínguez, Lluc Bertran (2), Raül Loste, Àlex Codina (1), Pol Barbena (1), Samu Ruiz, Germán Yáñez (5) i Xavier Casabell (ps).
PARCIALS: 3-0, 2-2, 3-1, 4-2