El 50è partit europeu del Quadis acaba amb derrota davant el Kotor

Demà buscarà la 30a victòria a Europa davant els amfitrions del Miskolci hongarès

El Quadis retornava avui, a la localitat hongaresa de Miskolc, a la seva aventura europea que havia quedat aturada a finals del 2013.
I ho feia en la primera fase de l'Eurocup LEN enfrontat a un potent rival com és el Primorac Kotor de Montenegro, equip d'un dels darrers països independitzats del continent europeu, on el waterpolo és l'esport rei. Els montenegrins s'han fet amb els primers punts de la fase, amb un gran fons de banqueta, ja que fins a 7 jugadors han marcat, mentre al Quadis només dos han pogut marcar.

170928Wa_Quadisviatge

El Quadis en el primer quart s'ha avançat dues vegades amb gols de Germán Yáñez i Víctor Fernàndez, però han estat replicats pels montenegrins que han aprofitat dues jugades d'home de més, la segona ja molt a prop del final.
A l'inici del segon quart el rival s'ha avançat 4-2 amb dos gols en menys de mig minut. Un altre gol de Yáñez ha reduït diferències. Però els Kotor ha tornat a posar el 5-3. Víctor Fernàndez ha fet 5-4, amb el partit embogit, amb 5 gols en menys de quatre minuts.
El Quadis ha defensat una altra inferioritat i Yáñez ha fet el seu tercer gol per posar l'empat a 5. Però altra vegada en el darrer atac abans del descans l'equip montenegrí ha marcat per posar el 6-5.

I en el tercer quart s'ha obert forat. El Quadis es veia molt castigat per les exclusions i el Kotor les ha aprofitat bé per agafar quatre gols (9-5). Ha tornat a marcar Yáñez, però altre vegada a 10 segons del final els montenegrins han fet el 10-6.
En el darrer quart el Quadis ha reaccionat empès per Yáñez. L'argentí de 37 anys, que, després de 13 anys al "Medi", té moltes ganes de jugar competició europea ha fet dos gols més, per posar el 10-8 al marcador a falta encara de 6 minuts, i amb dos dels més destacats defensors rivals ja estaven eliminats. Però han fet l'11-8 i l'expulsió definitiva de Víctor Fernàndez ja ha acabat de decidir.

170928Wa_Yañez

Tocarà descansar perquè demà el Quadis té un altre partit molt dur contra el Miskolci, l'equip amfitrió  ales 19:30 hores.

Es pot seguir la mara del partit en directe a

http://www.microplustiming.com/leneurocup/indexCL_web.php?c=ASM&g=1&t=001&gr=1&s1=MAT&s2=MIS&st=0&ifs=0

PRIMORAC KOTOR 12-8 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Josep Puig, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (2), Edu Mínguez, Lluc Bertran, Samu Ruiz, Àlex Codina, Pol Barbena, Albert Merino, Germán Yàñez (6), Francesc Casabella.
PARCIALS: 2-2, 4-3, 4-1, 2-2.

ELS RESULTATS

Dijous 28:
Hannover (ALE)- Kosice (ESL) 9-13
Kotor (MON)- QUADIS CN MATARÓ 12-8
Miskolci (HON)- Shturm Chehov (RUS) 16-6

CLASSIFICACIÓ: Miskolci, Kosice, Kotor 3; QUADIS CNN MATARÓ; Hannover, Shturm Chehov 0.