El Quadis CNM juga avui dijous a Hongria el seu 50è partit a Europa

Participa fins diumenge a la primera fase de l'Eurocup LEN a Miskolc, buscant un dels quatre llocs que classifiquen per a la 2a ronda

Avui dijous a les 17:45 hores a la localitat hongaresa de Miskolc el Quadis CN Mataró retorna a la competició europea després de quatre temporades d'absència, complint la cinquantena de partits a Europa, i buscant la 30a victòria a Europa. Això dintre de la fase preliminar de l'Eurocup LEN que es disputarà allà fins el diumenge dia 1.

170925Wa_Quadis1718

El primer rival, avui dijous dia 28 a les 17:45 h, serà el Primorac Kotor (Montenegro), que és un dels equips més forts. Després seguiran el Miskolci VLC (Hongria), l'equip amfitrió, el divenders dia 29  a les 19:30 h; SK Hornets Kosice (Eslovàquia), el dissabte 30 a les 12 h; White Sharks Hannover (Alemanya) el dia 30 a les 20 h; i Shturm 2002 (Rússia), el diumenge dia 1 a les 10 h.

D'aquest grup se'n classifiquen quatre per a una segona ronda on s'afegeixen els equips que cauen de la Champions. I d'aquella segona ronda ja sortiran els 8 equips que aniran a quarts de final. En principi els més complicats han de ser els montenegrins i els amfitrions, però russos i alemanys no es poden menysprear.

La història europea del Quadis CN Mataró

La singladura del Quadis a Europa és va iniciar la temporada 2003-04 i en ella ha jugat contra equips d'Hongria, Turquia, Alemanya, Romania, Grècia, Itàlia, Rússia, Holanda, França, Portugal, Sèrbia, Irlanda, Txecoslovàquia, Israel, Montenegro, Croàcia i Ucraïna.
La primera temporada va arribar a vuitens de final caient davant el Chaina de Creta.
La temporada 2004-05 va arribar també a vuitens de final caient davant el Panionios grec.
La temporada 2006-07 va arribar a quarts de final per primera vegada caient davant el Sibenik de Croàcia.
La següent participació va haver d'esperar tres temporades. Va ser la 2009-10 i es va arribar a quarts de final caient contra el Brescia.
I la darrera incursió va ser la temporada 2012-13 arribant altra vegada fins els quarts de final on va venir a Mataró un dels equips més potents que ha visitat la nostra ciutat, el Radnicki serbi, que va guanyar per 9-17, i després va rematar la feina a casa seva guanyant per 14-5.

La crònica del darrer partit europeu jugat pel Quadis a Mataró

En total el Quadis ha jugat 49 partits de competició europea dels quals n'ha guanyat 29, n'ha empatat 2 i n'ha perdut 18. Vegem-los:

Els 49 partits del Quadis CN Mataró a Europa

El Quadis va a Hongria amb estil Javier Equip

Javier Equip és un important col·laborador del Centre i la seva implicació amb el Centre ve de temps. Amb motiu de l'inici de la singladura europea del Quadis CN Mataró, ha volgut que els jugadors visitessin el seu espai i s'hi fessin fotos prou divertides. L'acollida de tota la gent de Javier Equip ha estat excel·lent i entre rialles i bon rotllo, els integrants de l'equip s'hi han posat bé per sortir ben "guapos". Tot l'equip de Javier s'ha avingut a fer-se la foto final amb els jugadors i tècnics.

CNM Quadis a Javier Equip