Bach i Lloret jugaran les semifinals del Mundial de waterpolo

Un gol d'Helena Lloret, a la tanda de penals davant Grècia, classifica Espanya, que lluitarà per una medalla davant Canadà

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha superat avui dilluns, a la tanda de penals, a Grècia en partit de quarts de final i d'aquesta manera Marta Bach i Helena Lloret podran disputar la semifinal del Mundial de Budapest aquest dimecres davant Canadà.

El partit contra Grècia, com era d'esperar ha estat duríssim, però l'encert de Bea Ortiz i Judith Forca en el llançament i la tasca de Paula Leitón a la boia, han permès acabar empatant el partit a 10 gols, portant la decisió definitiva a la tanda de penals.

I en els llançaments des dels 5 metres, en el darrer llançament d'Espanya ha estat Helena Lloret, el nou fitxatge de La Sirena, l'encarregada de marcar el gol decisiu, per posar el 14-12 al marcador, que ja ha fet innecessari el darrer llançament de les gregues.

170725Wa_Lloret penal

D'aquesta manera Espanya jugarà la semifinal contra Canadà, que ha donat la gran sorpresa eliminant l'amfitriona, Hongria. L'altra semifinal la jugaran Rússia i els Estats Units. Aquests partits es jugaran dimecres.