El CN Mataró celebra un acte de comiat a Laura López i Ona Meseguer

Les dues waterpolistes deixen la pràctica activa després d'una carrera plena d'èxits i el Centre premia la seva trajectòria amb la medalla de plata de l'entitat

El dimarts a la tarda vespre el Centre Natació Mataró va celebrar al saló de l'hotel Atenea un acte de comiat a les jugadores de La Sirena-CNM Laura López i Ona Meseguer, en el moment en què han decidit deixar la seva activitat com a jugadores de waterpolo. L'acte va ser de reconeixement a la seva trajectòria esportiva dins de l'entitat, plena d'èxits, però també d'esforç, de treball i de compromís.

Comiat Meseguer i Lopez

A l'acte, que va ser dirigit pel Cap d'Esports de m1tv Josep M. Spà hi van assistir nombroses personalitats que van voler acomiadar a dues de les millors jugadores que han tingut el Centre i la selecció estatal. El Sr. Santi Siquier, representant Territorial de l'Esport a Barcelona, el Sr. David Bote, alcalde de la ciutat, el Sr. Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació, el Sr. Pere Robert, vicepresident de la Real Federación Española de Natación, el Sr. Josep Ma Font, Regidor d'Esports de Mataró, el Sr. Joan Gros, president del Centre Natació Mataró, i el Sr. Francesc Casabella, director general de La Sirena. També hi eren presents els pares de la Laura, vinguts de Madrid, i familiars de l'Ona.

Comiat jugadores La Sirena

En els parlaments tothom va donar paraules d'agraïment cap a les dues jugadores destacant la importància de la seva participació en els triomfs més importants que han assolit l'equip de La Sirena CN Mataró i també la selecció estatal. Després dels parlaments les jugadores van rebre la medalla de plata del Centre, que els va ser lliurada pel president de l'entitat, a part de rebre altres obsequis.

Abans d'acabar la Laura i l'Ona van expressar el seu immens agraïment a tota la gent que els ha acompanyat durant la seva llarga vida esportiva plena d'èxits.

La seva trajectòria a l'entitat

L'Ona Meseguer va arribar al CN Mataró la temporada 2013-14 i per tant ha jugat quatre temporades al Centre. La Laura López havia jugat ja la temporada 2010-11 i després va tornar a venir la temporada 2014-15, i per tant també ha jugat quatre temporades a l'entitat mataronina. Com a dada curiosa dir que la temporada 2010-11 va establir el rècord de gols en un partit, quan en va marcar 13 davant el CN Montjuïc, i va ser la segona màxima golejadora del campionat amb 107 gols.

Els seus principals títols són ben coneguts de tothom: la Copa de la Reina i la Copa LEN de l'any 2016. Mentre han format part del CN Mataró l'Ona Meseguer es va proclamar campiona d'Europa l'any 2014 i la Laura López va obtenir la Plata a la Lliga Mundial i el diploma olímpic de l'any 2016.