La Sirena CNM vol allargar la final guanyant avui divendres el Sabadell

La temporada passada va perdre en el partit de Mataró a la tanda de penals

Avui divendres a les 18.30 hores es juga al Complex Joan Serra del Centre Natació Mataró el segon partit de la final de la Divisió d'Honor de waterpolo, en el qual l'equip de La Sirena CNM intentarà aconseguir un triomf davant el potentíssim CN Sabadell que li permeti allargar la final fins al diumenge, quan es jugaria el desempat a Can Llong, a les 12 hores.

Waterpolo fem La Sirena CNM - CN Sabadell

Aquest partit arriba després del jugat dimecres a Sabadell i on l'arbitratge va ser força polèmic amb quasi el doble d'exclusions per a les jugadores mataronines, tres de les quals no van poder acabar el partit, amb Ona Meseguer ja expulsada al 2n quart i Marta Bach al 3r. Sí que és difícil controlar les boies del Sabadell, però també ho són les d'altres equips d'alt nivell europeu, com les que s'ha enfrontat La Sirena aquesta temporada, i mai havia patit un arbitratge tan dur com aquest.

Recorda el partit del dimecres a Sabadell

Com és ben sabut l'única victòria de l'equip mataroní davant el de Nani Guiu es va produir a Sabadell i això vol dir que aquí a Mataró sempre hi ha hagut victòries sabadellenques, tot i que en la final de la temporada passada el triomf visitant va arribar en la tanda de penals, després d'un empat en el temps reglamentari. A veure si es pot forçar una mica més la màquina i es pot guanyar d'una vegada per totes aquí a Mataró.

El partit de la final de la temporada passada a Mataró

Waterpolo fem. La Sirena - Sabadell

I no cal dir que el suport del públic ha de ser important per donar ànims i també per fer una mica de pressió ambiental per tal que l'arbitratge sigui més imparcial.