La Sirena CNM guanya a Sant Andreu i ja és a la final

El dimecres ja es jugarà el primer partit de la lluita pel títol contra el CN Sabadell

170506Wa_SA-CNM

A Sant Andreu es jugava el dissabte a la tarda el segon partit de la semifinal de la Divisió d'Honor de waterpolo femenina. En ell La Sirena CN Mataró buscava el triomf per no allargar més del necessari l'eliminatòria i poder descansar una mica abans de la final. I no ha estat fàcil, l'ha hagut de treballar a fons, però el triomf ha acabat caient del costat de La Sirena CN Mataró gràcies a un parcial final de 0-3, que ha trencat l'empat a 6 que hi havia al marcador ja dins del darrer quart.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Sant Andreu

L'equip local ha sortit fort en defensa i al final del primer quart dominava en el marcador per 2-1, amb Helena Lloret prenent les regnes de l'atac local, i amb un únic gol de La Sirena marcat per Marta Bach. Al segon quart ha estat l'equip mataroní el que ha tancat la defensa, i amb dos gols de Ciara Gibson ha capgirat el marcador per arribar al descans amb 2-3 favorable.

L'ambient era tens i el partit responia al que s'esperava d'ell, amb les andreuenques intentant forçar el tercer partit. I en el tercer quart, l'equip local amb gols de Lloret i Aznar en pocs segons, han respost al de Laura López, i s'han tornat a posar per davant amb un 5-4 que ho deixava tot obert.

 

En el darrer quart les sirenes han tret el millor en atac. S'han posat per davant amb un gol de Laura López de vaselina, i un altre de Ciara Gibson en una contra. Però la rèplica local ha estat immediata i Helena Lloret de penal ha empatat a 6 gols, quan quedava la meitat del darrer quart. En els minuts que quedaven la superior experiència de les jugadores mataronines s'ha imposat. Ona Meseguer ha trencat l'empat amb un bon xut exterior. S'ha defensat molt bé, Debby ha aturat sota pals els intents locals i després Marta Bach en jugada de superioritat i Clara Cambray, en una contra, han posat la cirereta a un gran partit.

El vídeo del partit

CN SANT ANDREU 6-9 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SANT ANDREU: O'Neill, Lloret (4), Guiralt, Morell, Castellà, Seto, Bargalló, Baringo, Aznar (2), Dalmases, Crespi.
LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz, Liana Dance, Marina Zablith, Clara Cambray (1), Marta Bach (2), Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (3), Laura López (2), Ona Meseguer (1), Júlia Soler, Júlia Nieto, Maria Bernabé i Cristina Terrado (ps).
PARCIALS: 2.1, 0-2, 3-1, 1-5.

Dimecres comença la final contra el CN Sabadell

A l'altra semifinal, com ja s'esperava no va haver-hi color i el Sababell va aixafar el Moscardó de Madrid per 27-4 a casa i per 2-27 a Madrid.

I el dimecres a les 19 hores a Sabadell ja començarà la sèrie final, que continuarà el divendres a Mataró, i, si fa falta, es decidirà a Sabadell el diumenge.

Serà aquest el setè enfrontament entre els dos equips aquesta temporada, que, fins ara ha guanyat sempre l'equip de Nani Guiu:

Supercopa d'Espanya   La Sirena CN Mataró - CN Sabadell  6-11   a Mataró
Lliga Div. d'Honor          La Sirena CN Mataró - CN Sabadell  3-12   a Mataró
Supercopa d'Europa     CN Sabadell - La Sirena CN Mataró  10-9  a Barcelona
Copa de la Reina          CN Sabadell - La Sirena CN Mataró  14-7  a Terrassa
Lliga Div. d'Honor          CN Sabadell - La Sirena CN Mataró  12-9 a Sabadell
Eurolliga (3r i 4t lloc)     CN Sabadell - La Sirena CN Mataró   7-5  a Kirishi