El Quadis CNM queda fora del "play-off" en els quarts de final

Ha començat bé el partit decisiu però el Club Natació Barcelona s'ha sobreposat i ha acabat guanyant per la mínima

El Quadis CN Mataró ha quedat fora del "play-off" en perdre el partit decisiu dels quarts de final, aquí a Mataró, davant el Club Natació Barcelona. L'equip barceloní, que ja havia guanyat a Mataró el dissabte, després de la victòria mataronina a la Nova Escullera, ha sabut rematar altre cop la feina aquí a Mataró, gràcies sobretot al gran rendiment que han tret de les jugades d'home de més.

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

L'equip mataroní ha començat bé amb dos gols de Ramiro Veich, un en superioritat i l'altre en una contra, abans de la meitat del primer període, però ja acabant aquest, l'equip visitant ha aprofitat la seva primera superioritat per reduir diferències.

En el segon quart el Quadis ha tornat a bloquejar-se en atac, davant la forta pressió de la defensa rival, sense encert en el xut exterior, davant un segur Lorrio. I també desaprofitant dues superioritats, mentre els cenebistes n'aprofitaven dues, a part de marcar en una contra. I així han arribat al descans amb avantatge de dos gols, i semblava que es començava a escapar el partit.

Però a la represa el Quadis ha tornat a sortir inspirat, amb un gol de Grummy en home de més i un altre de Corbalán en una contra, i ha empatat. Però novament l'equip barceloní ha aprofitat dues jugades d'home de més (fins a aquell moment en duia 5 de 5) per posar el 4-6 al marcador.

I només començar el darrer quart l'ex-Quadis Edu Mínguez, que acabaria sent el màxim golejador del partit amb 4 gols, ha sorprès marcant de falta, donant tres gols d'avantatge al seu equip. I això ja s'ha fet una muntanya per al Quadis, que a poc més de dos minuts del final encara perdia de tres (6-9), després d'un altre gol de xut exterior de Víctor Flores. Els homes de Beto Fernàndez ho han intentat fins al final, han reduït amb gols de Corbalán i Grummy. En el darrer atac el brasiler encara ha tingut l'opció de l'empat però potser s'ha precipitat una mica i el seu xut l'ha aturat Lorrio, i el partit ha acabat amb la victòria de l'equip barceloní que passa així a les semifinals.

Així el Quadis tanca una bona temporada en la qual ha acabat en 4t lloc de la fase regular i on molts dels jugadors de la pedrera s'han anat consolidant dins l'equip.

QUADIS CN MATARÓ  CN BARCELONA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (2), Víctor Roqué, Marc Corbalán (3), Víctor Fernàndez, Raül Loste, Pol Barbena, Gustavo Guimaraes (2), Àlex Codina, Thomas Lucas (1), Pau Schnizler, Lluc Bertrán, Marc Pannon (ps). 8 gols de 26 xuts de 38 opcions d'atac, 8 exclusions, 4 de 9 en homes de més.
CN BARCELONA: Lorrio, Mario, Tomasa, Nispeling (1), Montpeat, Mínguez (4), Esteller (1), Valera, Flores (2), Gomà (1), Van Ijperen, Mejías, Ozcan (ps). 9 gols de 23 xuts, de 36 opcions d'atac. 9 exclusions i 6 de 8 en jugades d'home de més.
PARCIALS: 2-1, 0-3, 2-2, 4-3.