La Sirena CNM ofereix una gran imatge en la Final Four de l'Eurolliga

Les mataronines acaben quartes després de perdre contra el CN Sabadell en un partit decidit a l'últim quart

El Centre Natació Mataró ha donat la cara en el seu debut en una final a quatre de l'eurolliga. Tot i acabar en el darrer lloc a la cita de Kirishi, les sirenes han ofert molta batalla al CN Sabadell malgrat anar a remolc des del principi del partit pel tercer i quart llloc.

Les badades de divendres contra el Kirishi s'han reviscut en els primers instants. 3 minuts i 3 gols encaixats i una sensació de desconcert defensiu s'ha frenat amb un temps mort necessari a càrrec de Florin Bonca. De mica en mica Debby Willemsz s'ha entonat amb les primeres aturades de mèrit, però en atac les mataronines no feien mal a una defensa quasi perfecta de les vallesanes. El 3-0 del final del primer quart s'ha ampliat amb un gol de Chiara Tabani. El marcador assenyalava un clar avantatge per a les de Nani Guiu, però a la piscina el CN Mataró començava a marcar el ritme des de la defensa. Willemsz ha fet una autèntica exhibició i La Sirena ha començat a trobar el camí del gol.

La Sirena CNM

Ciara Gibson, Marta Bach, Alba Bonamusa, Ona Meseguer i de nou Gibson han encadenat cinc gols consecutius que han capgirat el partit de forma increïble amb un parcial brutal de 0 a 5. El CN Sabadell semblava completament perdut i revivia el malson del partit contra Olympiakos, en què guanyava per 5 a 1 i va acabar perdent als penals.

170429Wa_GolOna4-4

En aquesta fase del partit l'àrbitre ha expulsat Nani Guiu per les seves reiterades protestes. El tècnic vallesà ha acabat donant instruccions a les seves jugadores des de la grada. La Sirena s'ha convertit en un mur durant 13 minuts en què el Sabadell ha estat incapaç de marcar ni un sol gol. Poc abans d'arribar al final del tercer quart, Judith Forca, la millor jugadora del CN Sabadell en aquesta final a quatre, ha empatat el partit.

Empat a 5 al marcador i els darrers 8 minuts. La batalla entre els dos conjunts catalans ens ha mostrat allò que podríem viure de nou en una hipotètica final de la divisió d'honor d'aquí a un parell de setmanes. Intensitat, exclusions, fortalesa defensiva i màxima concentració en una piscina que el públic omplia a vessar. En el darrer quart, però, el CN Sabadell ha tornat a mostrar la seva millor versió i ha resolt l'enfrontament amb un gol de Maica Garcia i un altre, decisiu, d'Olga Domènech per posar el 7 a 5, que ha deixat La Sirena en el darrer lloc d'una final a quatre en què el CN Mataró ha competit a un bon nivell entre els millors equips d'Europa.

170429Wa_GolMaika

CN SABADELL 7-5 LA SIRENA CN MATARO

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz, Neushul, Tabani (1), Leiton, Cordobés, Maica García (2), Peña, Clara Espar, Doménech (2), Forca (2), Elena Sànchez.
LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz, Liana Dance, Marina Zablith, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray, Ciara Gibson (2), Marta Bach (1), Ona Meseguer (1), Laura López, Zoe Arancini, Júlia Soler, Maria Bernabé, Cristina Terrado.
PARCIALS: 3-0, 1-2, 1-3, 2-0.

El Kirishi per fi campió d'Europa

A la final l'equip local, el Kinef Kirishi, s'ha fet per fi amb el títol de campió d'Europa després d'haver jugat 10 fases finals en els 12 darrers anys, i d'haver obtingut 5 subcampionats. En la final d'avui dissabte ha superat en un partit molt emocionant l'Olympiakos del Pireu per 7-6.