Un Quadis espès en atac comença el "play-off" perdent

Haurà de guanyar el dilluns a la Nova Escullera per continuar viu

El Quadis CN Mataró ha començat el "play-off" amb derrota davant el Club Natació Barcelona, equip al qual havia derrotat en els dos partits de la fase regular i també en la Copa Catalana aquesta temporada i que feia ja sis anys que no guanyava aquí a Mataró.

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

L'equip mataroní ha estat molt espès durant quasi tot el partit, amb moltes pèrdues de pilota poc habituals i amb poc encert en el llançament topant amb un esplèndid Lorrio, fins al tram final en què s'ha despertat i s'ha aconseguit ficar en el partit, però sense temps per acabar de remuntar.

El primer quart ha acabat sense gols, amb domini total de les defenses. En el segon quart els cenebistes s'han avançat en una contra i ja prop del descans han aprofitat una errada defensiva per posar el 0-2.

El Quadis fa el primer gol als 23 minuts

A la represa el Quadis ha continuat en plena sequera i els visitants han posat el 0-3 quan quedava poc més d'un minut per acabar. Aleshores ha despertat el Quadis i Víctor Fernàndez ha marcat el primer gol després de 23 minuts de joc amb un bon xut exterior. I quan faltaven onze segons per acabar el tercer quart, Grummy ha fet el segon en jugada d'home de més. Un gol que ha donat esperances de poder remuntar.

Però a l'inici del darrer quart el Quadis ha tornat a topar amb Lorrio i després la porteria se'ls ha fet petita enviant un parell de pilotes fora. I els barcelonins han fet dos gols més, un d'ells en una contra, i l'altre en jugada d'home de més, i la cosa ja s'ha posat quasi impossible. El Quadis ha continuat lluitant i en el tram final Barbena i Corbalán han marcat, però ja no hi ha hagut temps per a empatar i forçar els penals.

S'haurà de guanyar el dilluns a la Nova Escullera si es vol força el desempat que es jugaria el dimecres aquí a Mataró.

QUADIS CN MATARÓ 4-5 CN BARCELONA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Víctor Roqué, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Raül Loste, Pol Barbena (1), Gustavo Guimaraes (1), Àlex Codina, Thoma Lucas, Pau Schnizler, Samu Ruiz, Marc Pannon (ps). 4 gols de 25 xuts, de 41 opcions d'atac. 6 exclusions.
CN BARCELONA: Lorrio, Mario (1), Tomasa, Nispeling (1), Montpeat, Mínguez, Esteller (1), Valera, Flores (1), Gomà (1), Van Ijperen, Mejías, Ozcan (ps). 5 gols de 20 xuts, de 37 opcions d'atac. 8 exclusions.
PARCIALS: 0-0, 0-2, 2-1, 2-2.