Aquí també tenim waterpolo: el Quadis CNM inicia el dissabte el "play-off"

Rep el Club Natació Barcelona el dissabte a les 12.45 hores en el primer partit dels quarts de final

Mentre l'atenció del waterpolo mataroní i català està centrat en la Final Four de l'Eurolliga femenina que es disputa a Kirishi, aquí a Mataró també tindrem un gran partit de waterpolo. El Quadis CN Mataró comença el dissabte a les 12.45 hores la seva trajectòria al "play-off" pel títol de la Divisió d'Honor rebent, en el primer partit de quarts de final, l'històric Club Natació Barcelona. Un equip que, amb 19 títols, és l'equip que ha guanyat més lligues estatals, a part d'una Copa d'Europa i dues Copes LEN.

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

S'enfronten quart i cinquè de la fase regular en un matx entre dos equips que fa poc ja es van trobar a les instal·lacions del complex Joan Serra. En efecte en el penúltim partit de la fase regular el Quadis va superar per 7-4 l'equip de Toni Esteller. I per aquests mateixos guarismes (4-7 en aquella ocasió) l'equip de Beto Fernàndez havia guanyat a la primera volta a la Nova Escullera. Això fa que siguin lleugerament favorits els mataronins, però s'ho hauran de guanyar a la piscina.

A l'equip barceloní destaca sobretot el porter Lorrio, Víctor Flores (43 gols a la lliga), Joel Esteller, Pol Gomà, l'ex-Quadis Edu Mínguez i els holandesos Van Ijperen i Nispeling.

Cinquena vegada que es troben en "play-off"

Aquesta serà la cinquena vegada que els dos equips s'enfronten en "play-off"( abans es van trobar el 2000, 2002, 2004 i 2005) i fins ara sempre n'ha sortit triomfador l'equip barceloní.

Però eren altres temps, abans que canviés la història dels enfrontaments entre aquests dos equips. Com es pot veure la història dels partits CN Mataró- CN Barcelona, té dues parts ben diferenciades, primer amb 24 triomfs barcelonins i després amb 6 triomfs locals. Esperem que continuï igual...

RESULTATS HISTÒRICS